Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jau sestdien Skaistuma un Modes diena TC „baata”, Liepājā

Daina Vanaga, 21.09.2009. 14:54

Sestdien, 26. septembrī, TC „baata”, Klaipēdas ielā 104c, Liepājā, Skaistuma un Modes diena. Diena, kurā tirdzniecības centrā tiks uzburta skaistumkopšanas un modes pasaule. Laika posmā no 12.00 līdz 18.00 katram centra apmeklētājam būs iespēja atrast ko sev interesējošu – vērot modes skates, piedalīties dažādos bezmaksas paraugdemonstrējumos, semināros, saņemt speciālistu konsultācijas u.c.. Pasākuma īpašais viesis – modes krāšņākais zieds – Elita Patmalniece.
Jau sestdien Skaistuma un Modes diena TC „baata”, Liepājā

Dienas laikā būs vērojamas vairākas modes skates. Tiks prezentētas TC „baata” veikalu aktualitātes un piedāvājums, stila konsultante Elīna Štobe. Modes sadaļas patronese Elita Patmalniece centra apmeklētājiem piedāvās aplūkot gleznas no izstādes „Princese Melnā”, kā arī apmeklētāji varēs parunāt ar mākslinieci un iegādāties kādu no viņas darinājumiem – krekliņus vai aksesuārus. Uz vietas oriģinālus un ekstravagantus tērpus darinās Liepājas Bērnu mākslas skolas filiāles 2. kursa audzēkņi skolotājas Intas Vītoliņas vadībā, pēcāk šie tērpi tiks prezentēti modes skatē. Sudraba orogami tērpu kolekciju skatītājiem piedāvās Liepājas bērnu mākslas skolas Apģērba, stila un etiķetes programmas 5. klases meitenes. Tērpu kolekciju „Krāsu spēle” piedāvās Liepājas Bērnu un jauniešu centra Apģērbu dizaina pulciņš pasniedzējas Irmas Freimanes vadībā.

Liepājas Mākslas vidusskolas audzēkņi, pasniedzējas Īrisas Buliņas vadībā, rādīs kā tiek veidots BodyART. Arī apmeklētājiem būs iespēja iegūt kādu akcentu no BodyArt mākslas uz sejas vai, piemēram, pleca. 

Vairāk kā 30 dažādos stendos būs iespējams iepazīties ar profesionālo matu, sejas, nagu un ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Katrā stendā speciālisti konsultēs par to kā pareizi lietojama viņu piedāvātā produkcija, kā arī būs iespēja to izmēģināt un izdevīgi iegādāties.

Gan uz skatuves, gan prezentāciju stendos notiks dažādi šovi un atraktīvi paraugdemonstrējumi, kuros dalību tiek aicināti ņemt arī apmeklētāji. Būs iespēja bez maksas veikt manikīru un pedikīru, ieveidot matus, iegūt modīgu make-up utt.

Būs arī bezmaksas semināri - plkst. 13.00 seminārs frizieriem - par jaunumu - Sirmo matu tonēšanu vīriešiem, InnerEffect servisu un luxus kopšanu CGIQ", plkst. 15.00 seminārs apmeklētājiem - prezentācija par matu uzbūvi, matu krāsu sastāvu, krāsas iedarbību uz matiem. Informācija kā noteikt savu matu struktūru un kā to pareizāk kopt. Seminārus piedāvā SIA „Laimalukss”, oficiālais Goldwell, Olymp pārstāvis Latvijā.

Izstādē tiks pārstāvētu tādu firmu produkcija kā Goldwell, Olymp, Keune, Davines, L’anza, Alfaparf Milano, Lakme Cosmetics, Kryolan, Lumene, Curtin, Camillen 60 u.c.


„Šāda veida pasākums ir iespēja vietējiem skaistumkopšanas saloniem un frizētavām atrast sadarbības partnerus, kā arī apmeklētājiem gūt priekšstatu par aktualitātēm skaistumkopšanas jautājumos. Lai gan vairums uzskata, ka skaistumkopšana ir domāta tikai sievietēm, būs padomāts arī par stiprā dzimuma pārstāvjiem un bērniem. Apmeklētāju vecumam nav nozīmes, jo katram vecumam ir savs skaistums,” apgalvo TC „baata” direktore Janita Kreidere.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV