Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Darbību uzsāk biznesa darījumu portāls pardodbiznesu.lv

capitalia.lv, 22.09.2009. 14:31

Pēc mēneša ilga testa perioda darbību ir uzsācis specializēts biznesa darījumu portāls www.pardodbiznesu.lv Portāls piedāvā bezmaksas sludinājumu vidi, kurā tiekas uzņēmēji, kas vēlas pārdot savu uzņēmumu, piesaistīt investīcijas vai realizēt biznesa aktīvus, kā arī potenciālie investori, kas meklē sev piemērotus ieguldījumus Latvijas uzņēmumos.
Darbību uzsāk biznesa darījumu portāls pardodbiznesu.lv

Biznesu īpašnieki portālā var bez maksas ievietot informāciju par savu uzņēmumu. Aizpildot īsu anketu un pēc nepieciešamības pievienojot grafisku pielikumu, tiek sniegta iespēja sasniegt specializētu auditoriju - investorus, kas vēlas ieguldīt vai nopirkt uzņēmumus Latvijā. Uz doto brīdi portālā jau ir pieteikušies 32 investori, un investīcijas meklē 46 uzņēmumi. Ar portāla starpniecību ir jau notikuši divi biznesa darījumi. Starp portālā reģistrētajiem investoriem ir Latvijas vadošie riska kapitālisti un biznesa eņģeļi.

Īpaša vērība portālā tiek vērsta uz anonimitātes nodrošināšanu - sludinājumos netiek publiskots uzņēmuma nosaukums un kontaktinformācija, lai netraucētu biznesa darbību. Potenciālie investori ar pārdevējiem var sakontaktēties portālā ar speciālas formas starpniecību. Savukārt investori var piereģistrēties un regulāri saņemt sev interesējošos biznesa sludinājumus arī e-pasta formā.

Projekta autors Juris Grišins, kurš pārvalda AS „Eko Investors” riska kapitāla fondu „Otrais Eko Fonds”, min, ka portāls ir pamatā paredzēts maziem un vidējiem uzņēmumiem, kurus interesē piesaistīt investīcijas vai biznesa pircējus līdz LVL 1m apmērā. Projekta ideja ir aizgūta no labākajiem piemēriem ārvalstīs, un nākotnē ir plānots portālā apkopot arī biznesa darījumus kaimiņvalstīs, Igaunijā un Lietuvā.

Portālu var apmeklēt šeit: www.pardodbiznesu.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV