Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jauno mākslinieku veidotie ornamenti un sudraba origami iemirdzēsies t/c „Baata” organizētajā Skaistuma un Modes dienā

Ilze Elizabete Rasa, 23.09.2009. 10:28

26. septembrī t/c "Baata" piedāvā īpašu dienu – "Skaistuma un Modes dienu", kurā piedalīties uzaicināta ir arī Liepājas Bērnu mākslas skola.
Jauno mākslinieku veidotie ornamenti un sudraba origami iemirdzēsies t/c „Baata” organizētajā Skaistuma un Modes dienā

No plkst. 12.00 līdz 18.00 norisināsies dažādi ar modi un skaistumkopšanu saistīti pasākumi – modes skates, paraugdemonstrējumi, šovi, semināri un prezentācijas.

Visas dienas garumā notiks dažādas modes skates, kurās tiks demonstrēti gan centrā nopērkami, gan uz vietas gatavoti tērpi, gan Liepājas bērnu mākslas skolas audzēkņu divas īpaši šim pasākumam gatavotas tērpu kolekcijas – „Sudraba Origami” un „Ornamentālā Kolekcija”.

Skolotājas I. Vītoliņas vadībā tiek gatavotas 2 kolekcijas - "Sudraba Origami", kuru veido LBMS vecāko klašu audzēknes, savukārt krāsaino "Ornamentālo kolekciju " meistaro LBMS filiāles 2.klases meitenes.

LBMS skolotāja Inta Vītoliņa stāsta: ”LBMS audzēkņiem tā ir fantastiska iespēja - piedalīties t/c „Baata” Skaistuma un Modes dienas ietvaros rīkotajā pasākumā - modes skatē!”

No plkst., 14:30 līdz 15:30 LBMS filiāles bērni t/c „Baata” 2. stāvā ar grafiskiem ornamentiem izrotās savu kolekciju - to varēs vērot visi tirdzniecības centra apmeklētāji.

LBMS vadītāja Ilze Elizabete Rasa stāsta: „Savas veidotās kolekcijas pirmo reizi bērni paši rādīs uz "mēles". Horeogrāfijas un defilē pamatiemaņas audzēkņiem ierāda skolotāja I. Vītoliņa, kuras vadībā meitenes ir iestudējušas īpašu uzstāšanos, lai prezentētu pašdarināto tērpu kolekcijas.”

Liepājas bērnu mākslas skola dibināta 1974. gadā kā Liepājas mākslas vidusskolas struktūrvienība un pirmā bērnu mākslas skola Latvijā.

Skola realizē profesionālās ievirzes izglītības programmu kopu „Vizuāli plastiskā māksla” un piedāvā apgūt tādus mācību priekšmetus, kā zīmēšana, gleznošana, kompozīcija, datorgrafika, dažādu materiālu apstrāde, mākslas valoda (mākslas vēstures pamati) u.c. speciālie priekšmeti.

Mācības notiek darbdienu pēcpusdienās. Skola uzņem dažāda vecuma bērnus, sākot no 5 līdz 17 gadu vecumam. Audzēkņiem ir iespēja izvēlēties – apmeklēt mācības pilsētas centrā vai arī LBMS filiālē Tehniskās jaunrades centra telpās Krūmu ielā 29. 

Sākot ar 2009./2010.māc. gadu LBMS ir uzsākusi 2 jaunu licencētu mācību programmu apmācību - „Materiālu dizaina pamati” un „Apģērba, stila un etiķetes māksla”, par kuriem audzēkņi izrāda īpaši lielu interesi. Jaunās mācību programmas „Apģērba, stila un etiķetes māksla” iespaidā ir tapušas abas tērpu kolekcijas, kuras tiks demonstrētas 26. septembrī t/c „Baata” organizētajā Skaistuma dienā plkst. 16:00.


Liepājas Bērnu mākslas skola
www.lbms.lv
63425849
26379177

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV