Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sīkumi, kuri padara jūs pievilcīgus

Mārtiņš Atvars, 23.09.2009. 16:04 | komentāri (2)

Tie nav tikai Deivida Bekhema (David Beckham) muskuļi vai Džonija Depa (Johnny Depp) sejas vaibsti, kas sievietēm šķiet pievilcīgi. Ir daudz citu sīkumu, kuri sievietēm liekas pievilcīgi, un tu visticamāk, par tiem pat nemaz nenojaut.
Sīkumi, kuri padara jūs pievilcīgus

Lūk, piecas lietas, kas viņai varētu likties pievilcīgas.

Rētas

Meitene, kuru esi pirmo reizi aizvedis uz restorānu vēl nezina, kas uz tavas ādas ir atstājis pēdas skorpiona izskatā, bet tās viņu valdzina. Ja vēl šaubies, kā rētas var ietekmēt tavu pievilcību, paskaties uz dziedātāju Seal. Viņa rētas ir padarījušas viņu daudz noslēpumaināku un reizē arī pievilcīgāku. Rētas padara tevi vīrišķīgāku un noslēpumaināku.

Aptaujās un pētījumos ir noskaidrots, ka sievietēm rētas asociējas ar veselīgumu un drošsirdību. Rētas ne tikai parāda, ka esi pietiekami drosmīgs, lai stātos pretī pretiniekam, bet arī to, ka esi pietiekami spēcīgs, lai pārdzīvotu sadursmi. Tomēr nenobeidz visu noslēpumainību ar stāstiem, kā iegūtas muļķīgas rētas. Stāstus, kā esi ticis pie rētas uz pieres dzērumā paklūpot, ir labāk paturēt pie sevis.

Telpaugi

Neapšaubāmi, sievietes vēlas, lai tu būtu rūpīgs, bet kā tieši viņa nosaka tavu labsirdības apjomu? Viņas pamana, kā tu izturies pret dzīvām lietām, kuras atšķirībā no tevis necentīsies pēcāk viņas ievilkt gultā. Tas tikai nozīmē to, ka taviem telpaugiem būs jāpārcieš rūpīga inspekcija. Vīrietim ir jābūt pacietīgam un mīlošam, lai viņš spētu izaudzēt veselīgus telpaugus. Lūk, tā sievietes spēs noteikt, cik rūpīgs tu vari būt kopumā.

Lielbritānijā pārdotākais vīriešu žurnāls „Nuts” aptaujāja 1500 sievietes, vaicājot, kādas rakstura īpašības viņas visaugstāk vērtē vīrietī, rūpēšanās par vidi ieņēma pirmo vietu. Kļūstot „zaļākiem” mēs paši esam tikai ieguvēji. Eksperti apgalvo, ka nedēļā veltot 30 minūtes šai nodarbei, mēs varam uzlabot veselību un savus panākumus gultā. Tas gan ir pietiekami labs iemesls nopļaut mauriņu, vai ne?

Sviedri

Jā, sviedri spēj būt seksīgi. Netici? Tad atbildi uz jautājumu: Kāpēc tad tavai draudzenei patīk skatīties futbola mačus? Vai tas ir tāpēc, ka viņu interesē pati spēle, vai lai patīksminātos par spēlētājiem? Lai gan pirmais variants izklausās ticamāks, otrais būs daudz loģiskāks, ja runājam par sviedriem un pievilcību. Viņām patīk, kad vīrieši karstā laikā skraida pa laukumu un nepārprotami ilgojas pēc vēsas dušas.

Patiesais iemesls tomēr slēpjas tava ķermeņa dabiskajā aromātā. Pētījumos ir pierādīts, ka vīrieša sviedros sastopama ķīmiska viela „androstadienone” izraisa sieviešu hormona līmeņa un seksuālās tieksmes paaugstināšanos. Tāpēc nākošreiz, aicinot uz randiņu, piedāvā viņai pievienoties savā pēcpusdienas skrējienā. Kamēr tu svīdīsi, viņas sirds sitīsies straujāk jau vairāk kā tikai viena iemesla dēļ.

Sirmi mati

Sabiedrībā, kurā jaunību uzskata par pievilcīgu, tas nav nekas neparasts, ja vīrieši apsver iespēju krāsot savus sirmos matus. Taču sirmi mati vairs nav tikai vectēviem, jaunāks vīrietis ar sirmām šķipsnām var būt pat ļoti pievilcīgs. Labs piemērs ir 47 gadus vecais aktieris Džons Sleterijs (John Slattery), kuru sirmums padara apburošu, laipnu un pieredzējušu. Ja ir nepieciešami vēl kādi pierādījumi, ka sudrabainā krāsa ir topā, Match.com veiktā aptaujā noskaidrots, ka 72% sieviešu uzskata sirmus matus par seksīgiem.

Brilles


Kurš gan būtu domājis, ka būt par nūģi ir eleganti? Saskaņā ar Stokholmas Universitātes pētījumiem, sieviešu uzmanību vairāk piesaista vīrieši ar brillēm. Tev nav jābūt zinātniekam, lai saprastu kāpēc tā. Ja vīrietis ir inteliģents, tad visticamāk, ka viņš atbalstīs arī sievietes prātu. Sievietes apstiprinās, ka nav nekā labāka, kā asprātīgas un elegantas sarunas, lai atstātu uz viņām iespaidu.

Šis intelekta vilinājums saistīts arī ar bioloģiju. Ņūmeksikā tika veikts pētījums, 400 Vjetnamas kara veterāniem tika veiktas plašas prāta pārbaudes un vēlāk (lai cik dīvaini tas arī nebūtu) tika lūgts viņu spermas paraugs. Rezultāti liecināja, ka vīriešiem ar augstākiem rezultātiem testā bija arī veselīgāka sperma. Hmm, tagad tev būs iemesls iemainīt savas kontaktlēcas pret brillēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV