Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Uzraksti pasaku par Latvijas Universitāti!

LU Preses centrs, 24.09.2009. 11:29

Latvijas Universitāte 28.septembrī svinēs 90 gadu jubileju. Šim nozīmīgajam notikumam par godu tiek izsludināts pasaku konkurss par Latvijas Universitāti un visu, kas ar to saistīts. Savu pasaku konkursam Universitātes studenti, mācībspēki un darbinieki var iesniegt līdz š.g. 16.novembrim.
Uzraksti pasaku par Latvijas Universitāti!

Pasaka ir izdomāts stāsts par neiespējamiem un neticamiem notikumiem un parādībām. Latvijas Universitātes studenti allaž stāstījuši un sacerējuši pasakas, ne tikai apliecinot savu bagāto fantāziju pirms eksāmeniem, bet arī bagātinot studentu folkloras krājumus.

Latvijas Universitātes mācībspēkiem, darbiniekiem un studentiem ir lieliska iespēja uzrakstīt pasaku par Latvijas Universitāti (LU), precīzāk, par visu, kas saistīts ar LU. Tā varētu būt „Pasaka par... (LU sētnieku, LU profesoru, LU studentu, LU astronomisko observatoriju, LU utt.)”.

Konkursam pasaku var iesniegt elektroniski līdz š.g. 16.novembrim, sūtot e-pastu info@lu.lv, ar norādi (Subject) – Pasaku konkursam (apjoms – 1 lpp. (līdz 3000 zīmēm); Times New Roman; 12 burtu lielums; 1,5 atstarpe starp rindiņām). Pavadvēstulē jānorāda pasakas autora vārds, uzvārds, kontakttālrunis un e-pasta adrese. Katrs autors drīkst iesniegt tikai vienu pasaku.

Pasakas tiks ievietotas LU portālā www.lu.lv/pasakas, un tās vērtēs portāla lasītāji desmit pūču sistēmā. No viena datora drīkst balsot tikai vienu reizi dienā.

Konkursa uzvarētāji tiks noteikti, ņemot vērā portāla lasītāju balsojumu un žūrijas vērtējumu, un tiks godināti Studentu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā 2009.gada nogalē, kā arī saņems balvas no Latvijas Universitātes.

Interesantākās un augstāk novērtētās pasakas tiks lasītas Universitātes Radio „NABA” un publicētas Latvijas Universitātes žurnālā „Alma Mater”.

Pasaku konkursu organizē LU Studentu padome un LU Sabiedrisko attiecību departaments.

Latvijas Universitātes jubilejas pasākumu programma: www.lu.lv/90

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV