Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Lielākā pavārgrāmata latviešu valodā nu arī drukātā formātā

Aivars Līpenītis, 28.09.2009. 12:50

Populārais interešu portāls Receptes.lv dod iespēju lietotājiem izveidot savu pavārgrāmatu. Arī uzņēmumi var iesaistīties portāla ikdienas dzīvē kā komerclietotāji.

Interneta portāls Receptes.lv, kurā lietotāji publicējuši gandrīz 17 000 receptes, pēc tā jaunās versijas publicēšanas šā gada pavasarī, papildināts ar jaunām iespējām. Tā reģistrētie lietotāji papildus agrāk piejamām aktivitātēm (recepšu ievietošana, piedalīšanās forumā, interešu grupu veidošana, iekšējās pastkastītes izmantošana) turpmāk varēs savas iecienītākās receptes apkopot savā pavārgrāmatā un izdrukāt to, nosūtīt sev uz telefonu izvēlētās receptes, kā arī atteikties no reklāmu skatīšanas portāla lietošanas laikā.

Savukārt uzņēmumi, kas aktīvi pievērsušies sociālo tīklu izmantošanai savā komunikācijā, turpmāk varēs iesaistīties Receptes.lv aktivitātēs kā reģistrēti lietotāji, izmantojot visas to priekšrocības un iespējas – recepšu publicēšanu, sarunas forumā, grupu veidošanu, dāvanu un komplimentu sūtīšanu citiem lietotājiem u.c.

Receptes.lv ir populārākā un lielākā recepšu krātuve internetā latviešu valodā, to ik mēnesi apmeklē 120 000 cilvēku, daloties receptēs, pieredzē un kopīgi risinot neskaidrības. Lielākās pavārgrāmatas internetā popularitāte pastāvīgi pieaug, arī ņemot vērā to, ka arvien vairāk cilvēku izvēlas gatavot ēst mājās, nevis ieturēties restorānos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV