Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ļaujies krāsu virpulim!

Baiba Gercāne, 30.09.2009. 15:19

Kuram gan negribētos lietainās rudens dienas pavadīt vietā, kur aug eksotiski augi, ir iespējams izzināt koraļļu dabas pasauli un apbrīnot skaistās lagūnas vai iegūt kārdinošu iedegumu, laiskojoties saulītē plašajās balto smilšu pludmalēs, - domājams, ka ikviens no mums no šādas iespējas neatteiktos.
Ļaujies krāsu virpulim!

Tagad arī Tev un Tavam ceļa biedram ir iespēja atpūsties zemē, kur mūžīgi valda vasara, - tirdzniecības centrs „Domina” 7. oktobrī, atklājot šī gadu jaunās rudens/ziemas kolekciju izpārdošanu „Kaleidoskops”, sagādājis saviem apmeklētājiem krāsainu pārsteigumu - divi izredzētie dosies uz Dominikānas Republiku.

Kas Tev jādara? Izdomā savu krāsaināko kompozīciju un 7. oktobrī (no plkst.18:00 līdz 22:30) dodies uz t/c „Domina”, nofotografējies fotostudijā „Studio osy.lv” (pie veikala „New Yorker”) un laimē ceļojumu divām personām un saulaino Dominikānas Republiku. Uzvarētāju noteiks īpaši izraudzīta žūrija, - katrs dalībnieks tiks vērtēts pēc trim vērtēšanas kritērijiem: tērpa izvēle, krāsu daudzveidība un ideja.

Pirmie drosminieki - jaunie mākslinieki Elīza Ceske, Vita Radziņa, Mila-Ludmila Kruglika, Arita Varžinska, Viola Karule, Atis Jākobsons, Iveta Vilne un grupas „Triānas parks” soliste Agnese Rakovska, kā arī bundzinieks Edgars Viļums savus spēkus fotostudijā jau iemēģinājuši, spēlējoties ar dažādu krāsu salikumiem un kopā jautri pavadot savu brīvo laiku! Viņi aicina arī citus ļauties šim krāsainajam piedzīvojumam 7. oktobrī, - mācies no viņiem un pievienojies!

„Kaleidoskopa” atklāšanas ballīte t/c „Domina” paredzēta tikai vienu vakaru – 7. oktobrī no plkst. 18:00 līdz pat 23:00, un tās laikā apmeklētāji varēs klausīties ritmiskas melodijas, spožo gaismu un krāsu dēļ uz mirkli sajusties kā Dominikānā un, protams, iepirkties uz nebēdu par acīm un maciņam tīkamām cenām. Ļaujies šim krāsu virpulim!

Seko līdzi jaunākajai informācijai www.domina-shoping.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV