Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pirmajā dienā piesakās jau vairāk nekā 200 „Stila Talantu dueļu” dalībnieki

Elija Krauze, 30.09.2009. 17:43

Kad par stilu sāk kronēt bezstilu un bezstils sāk valdīt pār Latviju. Meklējam kādu, kas to var gāzt. Ja tu spēj, piesakies – ar tādu skaļu aicinājumu GALERIJA CENTRS izaicina jaunos stila censoņus. Un nav jābrīnās, ka izsludinātā konkursa „Stila Talantu dueļi” jau pirmajā dienā pieteikušies vairāk nekā 200 dalībnieku. To vidū ir arī vairāki Latvijā zināmi jaunieši, kas atlasei iesūtījuši sava individuālā stila raksturojošas fotogrāfijas.

Pirmās atlases kārtas balsojums portālā draugiem.lv  noslēgsies 1. oktobra pusnaktī. Līdz tam ikvienam, kurš uzskata sevi par pietiekami modernu un pamanāmu un rūpējas par sava stila izkopšami, ir iespēja portālā draugiem.lv speciālajā konkursa sadaļā „Stila Talantu dueļi“ pievienot četras fotogrāfijas, kas bez vārdiem to raksturo.

‘’Cilvēks ir ļoti mainīgs un dažreiz, sakombinējot neiespējamo, izdodas radīt ko tādu, kas kļūst par sezonas hītu.  GALRIJA CENTRS ar šo projektu aicina ikvienu, kas ir stilists sev, nekautrēties un atklāt sevu talantu plašākai auditorijai. Ja esi, vai vēlies būt stilists, nāc piesakies, cīnies un uzvari, jo šādu konkursu GALERIJA CENTRS rīko pirmo reizi‘‘, GALERIJAS CENTRS vārdā aicina Zita Siliņa.

Atlases kārta, kurā ļoti liela nozīme būs žūrijas vērtējumam, notiks 3.oktobrī no plkst. 12:00 GALERIJĀ CENTRS. Šajā dienā  40 labākajiem pirmās kārtas dalībniekiem būs jāparāda savs stilista talants žūrijai - GALERIJA CENTRS stila ekspertei Ieva Katanai, modes dizaineram Gintam Budem un žurnāla Joy galvenajai redaktorei Dacei Vaivarai. No 40 dalībniekiem žurija izvēlēsies  16 izcilākos, kuri satiksies „Stila Talantu dueļa“ finālā. Šajā atlases kārtā nepastāvēs kādu noteikumu, formātu vai ierobežojumu, galvenais - jāatstāj iespaids uz žūriju. No 40 dalībniekiem  žūrija atlasīs 16 izcilākos, kuri tiks „Stila Talantu dueļos“.

‘’Es uzskatu, ka "Stila Talantu duelis" ir fantastiska iespēja katram dalībniekam meklēt savu individualitāti un pieteikt sevi kā radošu personību, paust viedokli par pasauli, kurā dzīvojam, cilvēkiem un notikumiem’’, iedrošina viens no žūrijas locekļiem – modes dizaineris Gints Bude.

Plašāka informācija par konkursu ‘’Stila Talantu Dueļi’’ un tā nolikumu www.galerijacentrs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV