Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Frizūras, kuras atbaida

Mārtiņš Atvars, 30.09.2009. 18:31 | komentāri (5)

Pretēji tam, ko saka daži attiecību speciālisti, vīrieši un sievietes nav no dažādām planētām – viņi ir no dažādām saules sistēmām (pārsteigums!). Bet, ja runājam nopietni, kad lietas grozās ap skaistumkopšanu, abi dzimumi cenšas neatpalikt viens no otra, atšķirība ir tikai tajā, uz ko tiek likts akcents. Mati noteikti būtu tā disciplīna, kurā sievietes saņemtu zeltu (kā arī sudrabu un bronzu), tāpēc sniegsim jums ieskatu par to, ko vīriešiem noteikti nevajadzētu darīt ar savu galvassegu.
Frizūras, kuras atbaida

Pārāk gari mati

Lai gan tev varētu likties, ka vairākumam sieviešu patīk, ka viņu vīriešiem ir īsi mati, pastāv arī tādas meitenes, kurām patīk puiši ar garām, spēcīgām matu cirtām. Patiesībā viss atkarīgs no tā, kā puisis garus matus sakārto. Taču pastāv noteikta robeža, ja puiša mati ir jau garāki par pleciem, tas vairs nekam neder. Protams, ka tik gari mati var būt seksīgi, bet kopumā meitenes nemeklē puišus, kuriem mati būtu garāki par viņu pašu matiem. Šņik, šņak, Zeltmatīt.

Akmens cieti mati


Iztēlojies šo: tu sāc draiskoties ar tikko sastaptu meiteni. Skūpstīšanās ir nepārspējama un tu jūti, ka tūlīt viss notiks. Tu sāc slidināt savus pirkstus caur viņas mīkstajiem... pagaidi, tie nav mīksti... saķepušajiem, cietajiem matiem. Šī aina nekļūst ne par matu pievilcīgāka, ja šāda frizūra ir uz vīrieša galvas. Meitenes augsti vērtē puišus, kuri rūpējas par saviem matiem, taču nepārspīlē ar želeju, Zoolander.

Plikpaurības slēpšana

Māte Daba var būt diez gan nežēlīga, un tieši tāpēc, ne visiem vīriešiem būs tā veiksme sagaidīt vecumdienas ar visiem matiem uz galvas. Svarīgākais, ko derētu ielāgot – matu zaudēšana ir dabisks process un par to nav jākaunas. Protams, sākumā sajūta ir graujoša, bet, ja mēģināsi risināt šo problēmu pareizi, tas nekādi neietekmēs tavas izredzes. Ir daudz ieteikumu, kā matus kārtot vīriešiem, kuri cīnās ar plikpaurību. Taču, ja centīsies pārķemmēt atlikušos matus pāri plikajam paurim, kļūsi tikai par izsmieklu. Šī matu strīpiņa, kas varonīgi cenšas apslēpt spīdošas ādas plašumus, nevienu neapmuļķos.

Balinātas šķipsnas


Lai gan ir mierinoši apzināties, ka balinātas šķipsnas vairs nav pēdējais modes kliedziens, tie vēl joprojām simbolizē plosošos metroseksualitātes sērgu. Daži pamatprincipi, kurus nevajadzētu pārkāpt: ja tu krāsos savu matu saknes biežāk, nekā tava draudzene, tev jāmeklē palīdzība. Ja matu taisnotāja un citu viņas skaistumkopšanas rīku izmantošana jau ir tavs ikdienas ieradums, tev jāmeklē palīdzība. Ko gan tu īsti vēlies – likties ar viņu gultā vai dalīties ar viņu skaistumkopšanas noslēpumos?

Netīri un taukaini mati

Agrāk šī problēma skāra tikai tos, kas bija pievērsušies hipiju dzīvesveidam un uzskatīja, ka mazgāšanās ir pārejoša tendence. Diemžēl kāds nejēga – filmu zvaigzne Roberts Patinsons (Robert Pattinson) – padarīja taukainos matus par sarkanā paklāja cienīgiem. Varētu būt vilinoši izmēģināt šādu nevīžīgu attieksmi pielietot kopējā higiēnā un pēc tam pārbaudīt, vai tā sievietēs izraisa tādu pašu reakciju kā taukainie mati. Ja vien neesi nepārspējami pievilcīgs, sievietēm tu labāk patiksi sakopies un tīrs. Duša ir tavs draugs!

Dredi

Nevar noliegt, ka Lenijs Kravitss (Lenny Kravitz) ir seksīgs: tetovējumi, dredi – tas viss labi saskan. Tas viss tev pilnīgi un galīgi nepiestāvēs, ja esi parasts baltais čalis, kurš vēlas kaut kādas pārmaiņas. Patiesību sakot, tas tikai un vienīgi atbaidīs jebkuru meiteni. Ir pamatots iemesls, kāpēc tā ir viena no sabiedriskās spitālības pazīmēm. Nav jēgas ar to saslimt.

Mazu bērnu frizūras


Vai atceries tos laikus, kad māte uzlika tev uz galvas bļodiņu un nogrieza matus ap to? Tas varētu būt tikai viens no tiem pilsētas mājsaimnieču mītiem, tomēr, ja sievietei, kuru vēlies ievilkt gultā, tavs matu griezums atgādinās maza bērna frizūru, par saviem panākumiem vari aizmirst. Izvairies no „bļodiņas” un līdzīgām frizūrām, ja vien tu nemeklē sievieti, kura varētu apmierināt tavus „mātes kompleksus”.

Sāc jaunu lapu

Lai gan pirmajā mirklī sievietes var ātri vien paziņot spriedumu par tavu frizūru, daudzas par to aizmirsīs, līdzko tevi tuvāk iepazīs. Ja tu un tava frizūra esat nešķirami, nevajag uzreiz skriet pie friziera, ja meitene pirmajā tikšanās reizē izsaka negatīvu viedokli. Ja viņa arī pēc tam nebeidz gausties par taviem matiem, pamēģini ieteikt viņai pašai mainīt savu matu griezumu. Tam noteikti būs spēcīgs efekts.

Pirmavots

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV