Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sapņi pārtop par realitāti: mazajiem ķipariem jauns veikaliņš

Krista Preisa, 01.10.2009. 13:49

Divas jaunās māmiņas, kopīgi radot idejas, lolojot lielus sapņus un uzticot tos viena otrai, paklausīja savai intuīcijai, un sapņi pamazām, pamazām sāka pārtapt par realitāti.

Bērnu sedziņas, spilventiņi, baldahīni, gultasveļa, svētku priekšautiņi, autiņbiksīšu somiņas, aksesuāri mazulītim, dāvanas jaunajām māmiņām un nu jau arī apģērbi un kristību tērpi – vienvārdsakot, viss mazuļu, bērnu un māmiņu priekam un labsajūtai. Tagad arī Tu vari iepriecināt savu bērniņu, iegādājoties ko skaistu un īpašu jaunajā „Leny Tomy Factory” veikaliņā.

Veikala saimnieces Liene un Krista š.g. 5. oktobrī plkst. 18:00 aicina draugus, sadarbības partnerus un lojālos klientus, kā arī mediju pārstāvjus piedalīties pirmā zīmola „Leny Tomy Factory” veikala Latvijā atklāšanas pasākumā t/c „Domina” un atbalstīt mazos ķiparus pirmajā improvizētajā „Leny Tomy Factory” modes skatē.

„Leny Tomy Factory” saviem klientiem piedāvā individuālu un personisku attieksmi - ieteikumus dāvanu izvēlē, ņemot vērā katra klienta vēlmes, personalizētu apsveikuma kartīti, iespēju  izveidot gaumīgu mazuļa vārda pirmā burtiņa aplikāciju uz spilventiņa vai sedziņas un skaistu iesaiņojumu. Turklāt, dodoties uz raudzībām, kristībām vai dzimšanas dienu „Leny Tomy Factory” veikaliņā nopērkamās lietas būs lieliska dāvana.

„Leny Tomy Factory” piedāvātie produkti izgatavoti no skaistiem, krāsainiem, gaumīgiem un kvalitatīviem audumiem, kombinējot dažādas krāsas un faktūras. Savukārt katras lietas dizainu kopīgi izstrādājušas abas jaunās uzņēmējas un dizaineres Krista un Liene.

Uzņēmuma „Leny Tomy Factory” pirmsākumi meklējami 2008. gada nogalē. Viss sākās ar to, ka gandrīz vienlaicīgi pasaulē nāca māsīca un brālēns Lenija un Tomass. Piedzimuši ar četru dienu starpību, abi mazuļi iedvesmoja savas māmiņas radīt ko skaistu un īpašu, kas bija sākums tagadējam Lienes Andersones un Kristas Preisas kopuzņēmumam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV