Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

7. oktobrī Keitas Kioskā Andrejsalā notiks Fashion’s Day Out

Iveta Cīrule, 02.10.2009. 10:35

10. septembrī pasaules modes galvaspilsētās notika vienots modes pasākums – Fashion’s Night Out, kura mērķis bija pievērst uzmanību modei kā vienai no spilgtākajām radošajām industrijām. Šajā dienā veikali bija atvērti līdz pat vēlai naktij, pārtopot radošās darbnīcās, kur ikvienam interesentam bija iespēja ne tikai vērot modes tapšanas procesu, bet arī tikties ar dizaineriem un vārda vistiešākajā nozīmē – svinēt modi.
7. oktobrī Keitas Kioskā Andrejsalā notiks Fashion’s Day Out

Iedzīvinot šo tradīciju, arī Rīgā, Andrejsalā Keita 7. oktobrī rīko Fashion’s Day Out, - īstus modes svētkus! Šajā dienā Keitas Kiosks būs atvērts no pulksten 12.00 līdz 18.00, ļaujot ieskatīties modes dizaina procesā un tā tapšanas noslēpumos. Jebkuram interesentam – studentiem, profesionāļiem, visiem, kurus interesē dizains un mode!

Absolvējusi Londonas St.Martins Dizaina koledžu, Keita ir viena no spilgtākajām latviešu modes dizainerēm, kuras tērpi tiek pārdoti ne tikai Rīgā, bet arī Londonā, Parīzē un Japānā. Pašlaik Keitas radošā ikdiena rit starp Dizaina studiju Londonā un tērpu ražotni Latvijā, dizainere rada divas Prêt-a-Porter kolekcijas gadā, paralēli darbojas arī kā kostīmu māksliniece teātra izrādēm.

Keitas Kiosks ir viens no retajiem dizaineru šovrūmiem Rīgā, kur sastopama pasaules dizaina kvalitāte. Keitas rokrakstam vienmēr piemitusi spēja nepadarīt tērpa dizainu par pašmērķi, drīzāk par “otro ādu”, kas atdzīvojas, iegūst raksturu saspēlē ar to īpašnieku.


www.030470.com

KEITAS KIOSKS

Andrejostas iela 4, Andrejsala, Rīga, LV 1045

Sīkāka informācija pa tālruni: +37126117328 vai info@030470.com


7. oktobrī, dodoties uz Keitas Kiosku, līdzi paņemiet savu foto pilnā augumā – tā būs iespēja dizainēt kādas drosmīgas idejas tieši Jums!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV