Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Superpuikas ceļos uz Zemes centru

Mārīte Lempa, 07.10.2009. 16:05

15. oktobrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” norisināsies konkursa „Superpuika 2010” 1. kārta.
Superpuikas ceļos uz Zemes centru

Konkurss "Superpuika" šogad norisināsies jau 19. gadu, ar mērķi radīt kvalitatīvu, labestīgu, izglītojošu un sociāli atbildīgu pasākumu bērniem, vecākiem un skolām.

2010. gadā Tehniskās Jaunrades nams “Annas 2” meklēs Superpuiku, veicot ceļojumu uz Zemes centru ar mērķi izpētīt un iepazīt pašiem sevi, kā arī noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm. Lai to paveiktu, puikām būs jāpārvar vairāki grūtību un šķēršļu līmeņi  ceļojot cauri gaisam, zemei, ūdenim un ugunij.

Konkurss notiek mācību gada garumā – trīs kārtas ar finālu, kurā cīnās 10 spēcīgākie zēni. Konkursa kārtās dažādi un daudzpusīgi uzdevumi - fiziskā spēka un veiklības uzdevumi (piemēram, rāpšanās klinšu sienā, peldēšanas trases), tehnisko sporta veidu uzdevumi (auto modeļu vadīšana), erudīcijas uzdevumi, radošie, amatnieciskie, praktiskie un citi.

1997. un 1998. gadā dzimušie „Superpuikas” kandidāti vēl var pieteikties konkursam līdz 9. oktobrim.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV