Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Piedalies konkursā “Enerģijas noslēpums” un laimē iPod Touch no AXA

Svetlana Timofejeva, 08.10.2009. 12:47 | komentāri (1)

Ar katru dienu grūtāk saņemties, lai izkāptu no gultas? Jau dienas vidū jūti, ka pietrūkst spēka? Tev nepieciešama AXA enerģija!!! Piedalies konkursā „Enerģijas noslēpums” – sūti savu aktīvo foto un nelielu aprakstu par to, kādām aktivitātēm Tev ikdienā nepieciešama enerģija, atbildi uz 3 jautājumiem, kā arī sūti ieteikumus par to, kā saglabāt enerģiju dienas garumā uz e – pastu: konkurss@europeanhitradio.com līdz 18. oktobrim un laimē vērtīgas balvas no AXA!

European Hit Radio un AXA piedāvā Tev iespēju dalīties ar citiem idejās par to, kā saglabāt enerģiju visas dienas garumā! Lai piedalītos konkursā un cīnītos par balvām, iesūti savu foto, kurā Tu esi redzams darām kaut ko aktīvu, kas Tevi uzlādē, vai tas ir darbs, izklaide vai sports! Uzraksti savu ieteikumu, kā saglabāt enerģiju visas dienas garumā! Visas iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas mājas lapā www.europeanhitradio.com sākot no 19. oktobra. No 19. līdz 25. oktobrim visi klausītāji tiek aicināti piedalīties balsojumā par enerģiskākā foto īpašnieku, kas savā īpašumā iegūs nenormāli stilīgo iPod Touch, ar kura palīdzību varēs veidot tieši savu unikālo dienas ritmu!

Konkursa uzvarētāji un rezultāti tiks paziņoti 26. oktobrī. Galveno balvu  – jaunākās paaudzes iPod Touch 8 GB - iegūs tas konkursa dalībnieks, par kura iesūtīto foto un ieteikumu nedēļas laikā saņemts visvairāk klausītāju balsu. Bet būs arī citas balvas – ielūgumi uz grupas „Placebo” koncertu, kā arī AXA veselīgie un gardie produkti tavai enerģijai un dzīves priekam.

Un vēl - ir arī pārsteigums visiem pārējiem European Hit Radio klausītājiem, jo labākos enerģijas uzturēšanas visas dienas garumā ieteikumus apkoposim un atskaņosim ēterā no 26. līdz 30. oktobrim!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV