Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

175 Superpuikas ceļos uz Zemes centru

Mārīte Lempa, 14.10.2009. 09:48

Jau šo ceturtdien, 15. oktobrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” norisināsies konkursa „Superpuika 2010” 1. kārta.
175 Superpuikas ceļos uz Zemes centru

Šogad konkursam ir pieteikušies 175 dalībnieki no Rīgas, Liepājas, Daugavpils, Jelgavas, Jūrmalas, Tukuma, Madonas, Dobeles, Saldus, Jēkabpils un daudzām citām Latvijas pilsētām un novadiem.

2010. gadā Superpuikas titula īpašnieks tiks meklēts, veicot ceļojumu uz Zemes centru ar mērķi izpētīt un iepazīt pašiem sevi, kā arī noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm. 1. kārtas uzdevumi sastāvēs no fiziskās trases „Pazemes dzīļu iekarošanas trenniņtrase”, erudīcijas uzdevuma „Ko es zinu par planētu Zeme?”, praktiskā uzdevuma „Pazemes braucamrīka sagatave”, radošā uzdevuma „Prāta aizsargķiveres modelēšana” un tehnisko sporta veidu uzdevuma „Maksimālā pazemes ātruma sasniegšana”.

Konkurss „Superpuika 2010 ” ir viena no TJN „Annas 2” izglītojošu, sociāli atbildīgu un labestīgu pasākumu kopuma aktivitātēm.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Vairāk informācijas: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV