Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Prestižā modeļu aģentūra FORD MODELS meklēs modeles Latvijā

Agris Blaubuks, 15.10.2009. 17:51 | komentāri (1)

Trijās Baltijas valstīs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā norisināsies pasaules prestižākās modeļu aģentūras Ford Models konkurss ‘’Supermodel of the World Baltic States 2009’’, kurā tiks atklātas 3 potenciālās modeles no Baltijas. Lai piedalītos konursā nav nepieciešama modeļu aģentūras pieredze un galvenās balvas ieguvēja saņems 250 tūkstošus ASV dolārus.  ‘’Ford Models Supermodels of the World’’ konkursa fināla balva ir vislielākā, kāda jebkad ir piešķirta modeļu biznesā.
Prestižā modeļu aģentūra FORD MODELS meklēs modeles Latvijā

To šodien notikušajā preses konferencē paziņoja Agris Blaubuks, konkursa Ford Models Supermodel of the World Baltijas valstu licences turētājs un 2bmodels direktors, informējot, ka šā gada 28. novembrī Baltijas valstu centrā Rīgā, GALERIJĀ CENTRS notiks prestižākās modeļu aģentūras pasaulē ‘’Ford Models konkurss Supermodel of the World Baltic States’’. 30 meitenēm no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tiks dota iespēja cīnīties par nokļūšanu uz ‘’Ford Models Supermodel of the World’’ pasaules finālā. Konkursa fināls norisināsies 2010. gada martā Brazīlijā.

Vulfrans Kuairels (Wulfran Quairel), Ford Models modeļu atlases direktors visā pasaulē (Worldwide Scouting Director) atzina, ka par modeli piedzimst un tas ir talants, ko meitenes attīstīta ar nopietnu un rūpīgu darbu. ‘’Šobrīd modē ir dabiskums un tā ir lielākā vērtība, kas piemīt potenciālai modelei,’’ uzsvēra V.Kuairels.

Trim meitenēm no Baltijas valstīm būs iespēja cīnīties konkursa finālā par: 1.vieta 250 000 USD, 2. vieta 150 000 USD, 3. vieta 100 000 USD, 4. vieta 50 000 USD un 5.vieta 50 000 USD Ford Models kontraktiem.

Šī ir unikāla iespēja meitenēm no visiem Latvijas novadiem pieteikties konkursam ‘’Supermodel of the World Baltic States 2009’’. Pieteikšanās notiek no 15. oktobra -15. novembrim. Atlases rezultāti tiks paziņoti 15.novembrī GALERIJĀ CENTRS, kadtaps zināmi to meiteņu vārdi, kuras iekļuvušas ‘’Ford Models Supermodel of the World’’ Baltijas valstu finālā. Pieteikuma anketas atrodamas www.fordmodels.com vai www.2bmodels.lv. Piedalīties tiek aicinātas visas meitenes, kuras ir 14 - 20 gadus jaunas un 1.74m -180 m garas!

Ford Models Supermodel of the World Baltic States konkursu atbalsta: Rīgas dome, 2bmodels, Galerija Centrs, Alfa, Mols, Meduza, Draugiem.lv, Fotogrāfe Natālija Berezina un Saules Salons.
    
Īsumā par Ford Model un Supermodel of the World vēsturi:

Ford Models Inc ir lielākā, vecākā un prestižākā modeļu aģentūra pasaulē, dibināta ASV, Ņujorkā 1946. gadā. 63 gadu laikā kompānija Ford Models ir piesaistījusi un parakstījusi līgumus ar vairāk nekā 4000 modelēm un slavenībām, tādām kā Naomi Campbell, Christy Turlington, Chanel Iman, Stephanie Seymor u.c., kuras kļuvušas par lielāko modes namu Chanel, Gucci u.c. un preses izdevumu Vogue, Bazzar u.c. reklāmas sejām

Ford Models Supermodel of the World ir ievērojamākais starptautiskais modeļu konkurss, kas ir arī vēsturiski pirmais modeļu konkurss pasaulē, rīkots 1980. gadā. Mūsdienās konkurss piedāvā iespēju sacensties 60 000 meitenēm no aptuveni 50 valstīm, lai kļūtu par starptautiski atzītu modeli un iespēju iegūt Ford Models kontraktu 600 000 $ vērtībā (250 000$ pirmā vieta, 150 000$ otrā vieta, 100 000$ trešā, 50 000$ ceturtās un piektās vietas ieguvējai). Ford Models Supermodels of the World konkursa fināla balva ir vislielākā, kāda jebkad ir piešķirta modeļu biznesā!

Katru gadu miljoniem meiteņu no visas pasaules aizpilda anketas, lai pieteiktos šajā prestižajā konkursā un cīnītos par kopējo balvu fondu 600 000 USD un iespēju kļūt par pasaules slavenu modeli.

Palīdzēsim arī meitenēm no Latvijas uzzināt par šo iespēju!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV