Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Stils Bez Tabu konkurss "Naivisms modē" noslēdzies

Marta Zandersone, 15.10.2009. 21:15

Šīs nedēļas sākumā TV3 modes rubrika Stils Bez Tabu svētku noskaņās izstāžu zālē DFab pasludināja radošā modes konkursa Naivisms modē uzvarētājus. Tika noskaidrots, ka labākās tituls tiek Lindai Katkevičai no Jēkabpils, kura ieguva balvu - 300 latus no veikalu tīkla Douglas. Viņa īpaši šim Stils Bez Tabu konkursam bija radījusi tērpu no draugu džemperiem.
Stils Bez Tabu konkurss "Naivisms modē" noslēdzies

Konkurss noslēdzies

TV3 modes rubrikas Stils Bez Tabu konkursa Naivisms modē fināla pasākumā norisinājās izstāžu zāles DFab telpās, kurās bija iespēja industriālā vidē radīt lauku romantiku ar siena ķīpām, dārzeņu instalācijām un muzikālām izpausmēm. Pārsteigums konkursantiem un žūrijai bija apakšbikšu priekšnesums un Stils Bez Tabu vadītāja Gundega Skudriņa atzina: „Tās ir vīriešu apakšbikses, uz kuru auduma kailas sievietes atstājušas sava ķermeņa nospiedumus.”

Vietu dalījums

Uzvarētājas lauri tika Lindai Katkevičai no Jēkabpils, kura īpaši šim konkursam bija radījusi tērpu no draugu džemperiem. 2.vietu un 200 latu dāvanu karti no modes lielveikala Domina žūrija piešķīra rīdzinieces Silvijas Rudzikas darinātajam žirafes tērpam. Un 3.vietu un 200 latu no modes lielveikala Domina saņēma Anita Sedliņa ar savu tērpu – pelēku mētelīti, kuru autore gatavojusi divus mēnešus. Īpašo balvu par labāko tērpa koncepciju no veikalu tīkla Euronics un modes lielveikala Domina saņēma Laura Liberte, kura konkursam bija izveidojusi Muzikālo sapņu mētelīti. Tā komplektācijā ir speciāls mūzikas disks un auduma zieds, kuru var apveltīt ar savu iemīļoto aromātu.

Paplašināt radošo potenciālu

„Mūsu mērķis konkursā Naivisms modē bija paplašināt tērpu mākslas radošā potenciāla apvāršņus Latvijā un veicināt tās attīstību. Konkursā pieteicās teju 100 dalībnieki, no kuriem finālā iekļuva 12 tērpu autori,” stāsta konkursa idejas autore un fināla pasākuma rīkotāja, Stils Bez Tabu vadītāja G.Skudriņa. „Priecājamies, ka konkursā piedalījās dažādu vecumu ļaudis no visas Latvijas. Konkursanti bija iesnieguši gan tradicionālus lina izstrādājumus, gan erotiskus lateksa kostīmus, gan arī interesantus tērpus no plēves,” atzīst G.SKudriņas kolēģe Antra Birzule, kura ir gandarīta par iespēju uzzināt, cik dažādi, radoši un darbspējīgi ir cilvēki Latvijā.

Žūrijas komisija


Konkursā Naivisms modē varēja pieteikties ikviens interesents, bija vien jāiesniedz autora darināta tērpa fotogrāfija, tērpa autora fotogrāfija un īss apraksts brīvā formā par pašu autoru. Iesniegtos darbus un konkursu kopumā vērtēja Gatis Rozenfelds, Baiba Ripa, Inita Saulīte – Zandere, Inita Sila, Agnese Kaupere, Guna Stikāne, Baiba Sipeniece – Gavare, Juris Šteinbergs, Elita Patmalniece, Olga Kolotova.


Stils Bez Tabu ik otrdienu 19:20 TV3!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV