Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgas modes nedēļas rudens sesijas reklāmas kampaņas seja – Agnese Zeltiņa

Tatjana Baļvas, 22.10.2009. 14:18

Rīgas modes nedēļas organizators, Baltijas modes federācija, turpina tradīciju izvēlēties par RIGA FASHION WEEK reklāmas seju Latvijas modes un mākslas sfēras populāros cilvēkus. Šoreiz par RFW seju kļuva Latvijā un ārzemēs pazīstamā teātra un kino aktrise Agnese Zeltiņa, kura Latvijas Stila un Modes balvu pasniegšanas ceremonijā vairākas reizes tika atzīta par Gada stilīgāko aktrisi (2005., 2007., 2008.g.).
Rīgas modes nedēļas rudens sesijas reklāmas kampaņas seja – Agnese Zeltiņa

„Man bija lepnums pieņemt šo piedāvājumu, un man tāda organizatoru izvēle bija kā kompliments. Mode ir svarīga mākslas sastāvdaļa, un mani interesē māksla kā tāda – visās tās izpausmēs” – atzīst Agnese Zeltiņa. „Man ļoti patīk Latvijas dizaineru tērpi, un man ir prieks, ka Rīgas modes nedēļa dod viņiem iespēju parādīt sevi”.

Šīs sezonas RFW imidža autoriem – dizainerei Katjai Šehurinai un fotogrāfam Markam Litvjakovam - RIGA FASHION WEEK ir ne tikai modes svētki, kuri regulāri, divreiz gadā, iepazīstina publiku ar jaunākām modes tendencēm, bet arī tā ir pilnvērtīga un neatņemamā modes industrijas daļa, kura dod iespēju iegūt jaunu pieredzi un attīstīties katram savā jomā. „Veidojot RFW imidžu šajā sezonā, mēs velējamies radīt spilgtu, bet tai pašā laikā tīru un lakonisku tēlu. Mēs esam ļoti gandarīti ar mūsu darba rezultātu, jo pie tam bilde sanāca ļoti dinamiska!”

Rīgas modes nedēļas vienpadsmitā sezona norisināsies no 28. līdz 31. oktobrim. Publikas un modes industrijas speciālistu vērtējumam tiks rādītas 2010. gada pavasara / vasaras sezonas kolekcijas, starp kurām būs daudz pārsteigumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV