Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vīlies mežģīņu dzīlēs?

Jānis Altmanis, 28.10.2009. 09:47

Tava garderobe ir neparasta un, tavuprāt, krasi atšķiras no vienaudžu? Paziņas pa gabalu var atpazīt tevi unikālā stila un detaļu dēļ? Vai vēlies, lai par tavu savdabīgo stilu uzzina Latvijas jaunieši?

“Vīlies mežģīņu dzīlēs?” ir iespēja tev, jaunieti, ne tikai parādīt savu iekšējo pasauli caur vizuālo tēlu, bet arī saņemt padomus un komentārus no pazīstamiem latviešu modes māksliniekiem -  Agneses Narņickas, Ludmilas Kruglikas, Līvas Saules, Indras Miklāvas, Arta Štamgūta un Martas Točas, kas veidos žūrijas kolēģiju. Modes mākslinieki izvēlēsies oriģinālākos vizuālos risinājumus, vadoties pēc to neordināruma, savdabības un atšķiršanās. Labāko darbu autori saņems balvas no uzņēmuma albumi.lv (www.albumi.lv), kas nodarbojas ar foto grāmatu izgatavošanu. Dalībnieks, kas būs ieguvis vislielāko žūrijas uzmanību, saņems dāvanu karti foto grāmatas veidošanai 20 latu apmērā, 2. un 3.vietas ieguvēji- katrs 9 latu apmērā. Pārējie dalībnieki - sava nestandartā tēla plašu atpazīstamību.

Viss, kas nepieciešams, lai piedalītos, ir atsūtīt fotogrāfijas, kurās tu esi redzams sev raksturīgā izskatā, un aprakstu par sevi un savām interesēm uz fashion@hc.lv līdz 09.11.2009. Labākie darbi tiks publicēti mājaslapā hc.lv.

Piedalies, ja tev patīk atšķirties! Un atceries, ka pasaule pieder drosmīgajiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV