Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Grupa „Double Faced Eels” izsludina operatīvo Helovīna foto konkursu - Turbo Ķirbis

Ieva Gailīte, 30.10.2009. 10:08

Izseni zināms, ka Latvija ir rudens ražas zeme, kad dabas māte mūs lutina ar visgardākiem augļiem. Tāpēc iepazīsti grupas DFE operatīvo Helovīna foto konkursu - Turbo Ķirbis.
Grupa „Double Faced Eels” izsludina operatīvo Helovīna foto konkursu - Turbo Ķirbis

Ja esi šāda augļa īpašnieks un pietiekami drosmīgs, lai liktu lietā savu radošo potenciālu, tad sūti savu Helovīna ķirbja bildi uz dfe@dfe.lv . Uzvarēs tas, kura ķirbis būs visinteresantākais. Droši talkā ņem savu aso prātu un nazi. Pierādīsim to, ka rudentiņš ir bagāts vīrs un, ka Latvija prot radīt mākslu ķirbī. 

Uzvarētājam – ekskluzīvā iespēja savā īpašumā iegūt Converse pārsteiguma balvas, kā arī iespēju būt pirmajam, kas mielos savas ausis pie „Double Faced Eels” 3CD pirms tas ir sasniedzis veikala plauktus! Ura!

DFE ir parūpējušies arī par sirsnīgu video sveicienu internacionāli oranžajos svētkos. Novēlam patīkamu skatīšanos  www.dfe.lv

Konkurss noslēdzas 1. novembrī 24:00.

Sūtot ķirbi neaizmirsti nosūtīt (Vārdu Uzvārdu, e-pastu, kontakttālruni)

Uzvarētājs tiks paziņots 2 novembrī grupas mājaslapā www.dfe.lv

Foto: DFE

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV