Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ronnijs Vuds izdod apģērbu līniju

Egija Petrova, 30.10.2009. 16:26

Grupas "The Rolling Stones" dalībnieka Ronnija Vuda gleznu reprodukcijas būs redzamas uz jaunas apģērbu un aksesuāru līnijas ekskluzīvajā universālveikalā "Liberty".
Ronnijs Vuds izdod apģērbu līniju

Apģērbu līnija, kuru oficiāli izdeva 27. oktobrī, ir tapusi, Vudam sadarbojoties ar "Liberty" radošo direktoru Tamāru Salmenu. Viņi radīja nelielu dažādu audumu modeļu kolekciju, uz kuras bija uzdrukāti Vuda gleznu attēli.

Uzdrukai tika izmantotas trīs gleznas, tai skaitā "I Feel Like A Painting", kuru, pēc Vuda vārdiem, tapa, iedvesmojoties no „dienas, kad es izvēlu mainīt savu dzīvesstilu”.

Mini kleitas ar gleznas "I Feel Like A Painting" attēlu iespējams iegādāties par 495 mārciņām, bet ādas somiņa ikdienai – 715 mārciņas.

Iegādei ir pieejami arī vīriešu T-krekli ar gleznas nosaukumu uz tā.

Britu izdevums "Telegraph" ziņo, ka apģērbu līniju būs iespējams iegādāties ne tikai universālveikalā "Liberty", bet arī Londonas universālveikalā "Harrods", kā arī citos universālveikalos Japānā, Īrijā, Itālijā un ASV.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV