Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Apģērbs visiem dzīves gadījumiem: Colin’s

Guntra Lipska, 04.11.2009. 16:25

Jaunākās tehnoloģijas, moderns aprīkojums, augstas klases izejvielas, krāsvielas un materiāli, kvalitātes un pasaules modes tendenču apvienojums, kā arī neatkārtojama individualitāte – tas viss slēpjas zem nosaukuma „Colin’s”.
Apģērbs visiem dzīves gadījumiem: Colin’s

Savas durvis tirdzniecības centrā „Domina” vēris jauns apģērbu veikals „Colin’s”, kas visā Eiropā pazīstams kā džinsu apģērbu ražošanas līderis, - tagad ikvienam būs iespēja iegādāties visā pasaulē novērtētu kvalitāti un lielisku dizainu par demokrātiskām cenām.

„Colin’s” saviem klientiem piedāvā augstas klases vīriešu un sieviešu džinsu apģērbus, un šī zīmola piedāvājums ietver pilnu ražošanas ciklu – modeļu projektēšanu, konstruēšanu, gradācijas ciklu, produkcijas šūšanu, iepakojamu un gatavās produkcijas piegādi patērētājiem.

Džinsu produkcijas izgatavošanā tiek pielietotas visjaunākās tehnoloģijas, - uzņēmuma augsto ražošanas kvalitāti novērtē arī tādi pasaulē zināmi un jau novērtēti zīmoli kā Lacoste, Calvin Klein, Next un citi, veicot pasūtījumus tieši „Colin’s” piederošajās rūpnīcās. Turklāt „Colin’s” džinsu apģērbus visā pasaulē paspējuši iemīļot arī dažāda vecuma, profesiju un sociālo grupu pārstāvji, – tas ir visdemokrātiskākais apģērbs visiem dzīves gadījumiem!

Zīmols „Colin’s” pieder kompānijai „Eroglu Group”, kura tika izveidota 1983. gadā un iesākumā nodarbojās ar jaku un lietusmēteļu ražošanu, bet jau 1992. gadā tika pārveidota par rūpniecisko šūšanas kompāniju „Eroglu Group”, ko pasaule iepazinusi ar zīmolu „Colin’s”. Kopš pirmā veikala atvēršanas 1986. gadā Stambulā uzņēmums ir krietni audzis – atvērti 440 veikali, un kompānijas ražotā produkcija pieejama aptuveni 2000 tirdzniecības vietās vairāk nekā 30 valstīs, galvenokārt Turcijā, Krievijā un Austrumeiropā.

Par „Colin’s” meklējiet informāciju arī šeit: www.colinsjeans.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV