Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

“Seppala” piedāvā aksesurāru kolekciju

Maija Meijere, 17.11.2009. 13:16

Vai esat kādreiz domājuši, kāpēc mazā melnā vakarkleita, baltā blūze un klasiskie džinsi un tiek uzskatīti par garderobes pamatu pamatiem? Protams, jo, nomainot tikai aksesuārus, to izmantojums ir universāls un piemērojams jebkurai situācijai. Līdz ar to papildinot garderobi ar jauniem aksesuāriem, katram apģērbam tiek piešķirta otrā elpa, kas ir īpaši svarīga šajā ballīšu sezonā.
“Seppala” piedāvā aksesurāru kolekciju

80.to gadu ballītei Seppälä iesaka papildināt tērpu ar spīdīgiem legingiem, neona krāsu matu lentēm, košām, netradicionālām rotaslietām – auskariem disko bumbu veidolā,  kaklarotām, kas līdzinās sirdsveida karamelēm vai košām sirdsveida kreļļu virtenēm.

40.to gadu glamūra ballītei pievērsiet uzmanību paaugstinātas jostasvietas un plecu līnijas izcelšanai, smalkām rotaslietām, kažokādām, izteiksmīgām cepurēm un spilgti sarkani krāsotām lūpām.Lielisks tēla papildinājums būs arī smalka un eleganta čūskādas imitācijas clutch somiņa.

Neatkarīgi no ballītes tematikas jebkuru tērpu svinīgāku darīs fliteru izmantojums. Mākslinieciski noskaņotam meitenēm – cepurēs, konservatīvākam – šallēs un jostiņās. Savukārt matos iesprausts zieds jebkuru tēlu padarīs romantiskāku.

Lai arī kāda būtu ballītes tēma daudzveidīgās Seppälä kolekcijas katru personu padarīs par spoži mirdzošu zvaigzni!

Ļauj sev uzmirdzēt kopā ar Seppälä!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV