Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Durvis vēris Baltijā lielākais outleta tipa veikals "THE|O"

THE|O komanda, 03.12.2009. 10:38

Modes industrija ir viena no tām jomām, kuru pēdējā laika izmaiņas pasaules ekonomikā skārušas visvairāk. Pielāgojoties esošajai situācijai, pasaulē savu uzvaras gājienu ir sācis outleta veikalu vilnis. Šādas koncepcijas veikalus vieno vēlme piedāvāt saviem klientiem neaizmirstamu iepirkšanās piedzīvojumu, kura galvenie ceļveži ir kvalitatīva prece un pieņemama cena. Pašlaik pasaules modes aprindās zināmākie un veiksmīgākie outleta veikali ir 10 Corso Como Outlet, Designer Warehouse Sale, DMagazine Outlet un citi.
Durvis vēris Baltijā lielākais outleta tipa veikals "THE|O"

Galerijas:

Tagad arī Rīgā t/c Sky&More telpās decembra sākumā savas durvis apmeklētājiem vēris Baltijā lielākais outleta tipa veikals THE|O, piedāvājot iegādāties pasaulē atzītu modes zīmolu apģērbus, somas, kurpes, aksesuārus un interjera priekšmetus par īpaši vilinošām cenām.

THE|O outleta idejas pamatā ir veikala apmeklējuma pārvēršana nelielos iepirkšanās svētkos. Klientam tiek sniegta iespēja iegādāties pasaules klases modes zīmolu produkciju ar vismaz 50% atlaidi. Kompānijas SM OUTLET valdes loceklis Rihards Rubenis uzsver: „Veikalā reizēm būs pieejama zīmolu visa konkrētās kolekcijas līnija, bet reizēm tikai unikāla un ekskluzīva tās daļa. Turklāt piedāvājuma klāstā tiks iekļautas arī zīmolu jaunākās un aktuālākās kolekcijas, kā arī tādas, kas laika gaitā jau paspējušas nostiprināt savu vērtību.”

Veikala koncepcijas autors un biznesa attīstības uzņēmuma Thrown* direktors Damien Carlier ir pārliecināts, ka „atšķirībā no citiem šāda tipa veikaliem, THE|O outlets ir kā neliela modes oāze, kuru veido veikala industriālais interjers apvienojumā ar īpaši Baltijas valstīm piemēroto piedāvājuma klāstu.”

THE|O outleta kopējā telpu platība ir 1100 kvadrātmetri, kur veikala divos stāvos kopumā pārstāvēti vairāk kā 40 pasaulē atzītu un iemīļotu zīmolu kolekcijas. Pirmā stāva piedāvājuma klāsts īpaši piemērots luksusa klases preču cienītājiem, aptverot tādu modes zīmolu kolekcijas kā Ungaro, Valentino, Versace, Dolce & Gabbana, Yoshi Yamamoto, Dirk Bikkembergs, Galliano, Moschino, Just Cavalli, Alexander Mc Queen, See by Chloe, Ferre un citus. Savukārt otrajā stāvā starp Diesel, Puma, Levi’s, 7 for all mankind, Denny Rose, Firetrap, Guess, Replay, Sonetti kolekcijām sev piemērotu tērpu noteikti atradīs brīvā stila un džinsu apģērbu cienītāji.

No 2009. gada 1. decembra THE|O outlets ikvienu interesentu aicina ļauties pasaules klases modes apģērbu valdzinājumam un ekstravagancei t/c Sky&More Rīgā, Duntes ielā 19a.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV