Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

32 superpuikas turpina ceļojumu uz zemes centru

Mārīte Lempa, 07.12.2009. 10:09

8. decembrī Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” un Mežaparkā norisināsies konkursa „Superpuika 2010” 2. kārta.
32 superpuikas turpina ceļojumu uz zemes centru

TJN “Annas 2” turpina meklēt Superpuiku 2010, veicot ceļojumu uz Zemes centru, kura laikā puikām jāpārvar vairāki grūtību un šķēršļu līmeņi, ceļojot cauri gaisam, zemei, ūdenim un ugunij. Konkurss tiek organizēts ar mērķi zēniem iepazīt un attīstīt pašiem sevi, kā arī kopīgiem spēkiem noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm.

Ceļojuma 2. kārta norisināsies 8. decembrī Tajā piedalīsies 32 nākamajai kārtai atlasītie konkursa dalībnieki, kuri, nokļuvuši tuvāk Zemes stihijas zīmei, nonāks saskarsmē ar dabu un dzīvo radību. Pielietojot praktiskās un tehniskās zināšanas, radošu domāšanu un fizisko sagatavotību, konkursa dalībnieki noskaidros, kā nezaudēt izturību un izveicību mežonīgos apstākļos, kā sniegt palīdzību nelaimē nonākušajiem, kā rūpēties par četrkājainajiem draugiem un kā, iepazīstot un izmantojot zemes dotos materiālus, iepriecināt apkārtējos Ziemassvētku laikā.  

Konkursa “Superpuika 2010 ” 2. kārta norisināsies Tehniskās jaunrades namā “ANNAS 2” un Mežaparka teritorijā sadarbībā ar Marta Sulu, Juglas Suņu patversmi, Foto grāmatu, ABA reklāmu un Rīgas mežiem.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV