Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Meksikāņu šefpavāra Havjēra Garsijas grāmata „Gatavots a la mexicana” uzsākusi ceļu pie latviešu gardēžiem

Ingrīda Nagle, 10.12.2009. 12:02

Veiksmīgi savu ceļu pie latviešu gardēža uzsākusi Latvijā dzīvojošā meksikāņu izcelsmes pavāra Havjera Garsijas grāmata „Gatavots a la mexicana”. Sākot ar šo katru piektdienu un sestdienu decembra mēneša nedēļas nogalēs Klondaikas Tex Mex restorāna Rīgā, Dzirnavu ielas 59 omulīgajā pagalmā, būs iespēja satikt un iegādāties grāmatu par īpašu cenu, un nobaudīt viņa gatavotos gardumus.
Meksikāņu šefpavāra Havjēra Garsijas grāmata „Gatavots a la mexicana” uzsākusi ceļu pie latviešu gardēžiem

Asprātīgā, aizraujošā un praktiski noderīgā grāmata pagājušo nedēļu tika prezentēta krāšņā un skanošā pasākumā Klondaikas restorānā. Lai decembra mēnesī sasildītu latviešu sirdis, Havjērs un viņa komanda nolēma ik piektdienu un sestdienu Rīgā, Dzirnavu ielas 59 iecienītajā pagalmā gatavot jau tradicionālus Ziemassvētku laika ēdienus kā arī prezentēt jaunas receptes.

Havjērs ar lielāko prieku cienās jebkuru apmeklētāju ar dažādiem garšīgiem pašmāju un meksikāņu ēdieniem, un karstiem dzērieniem kā arī padalīsies ar jums savas kolorītas dzīves pieredzē un ēdienu gatavošanas noslēpumos. Nevajadzētu laist garām iespēju iegādāties grāmatu „Gatavots a la mexicana” ar Havjera parakstu par labākām cenām, kā arī citas noderīgas un oriģinālas mantas. Havjērs, daloties par nesen iznākušo grāmatu un Ziemassvētku laiku, saka tā: “Esmu pārliecināts, ka Ziemassvētku laikā rodas noskaņojums pagatavot dažādus un garšīgus ēdienus, tomēr jebkurš ēdiens, gatavots un pasniegts ar sirsnīgiem dzīves stāstiņiem, rada nesalīdzināmi interesantāku pēcgaršu.”

Lai vēl vairāk iepriecinātu un sasildītu rīdziniekus, restorānā būs atvērta arī radošā darbnīca, kurā maziem un lieliem lietišķās mākslas koledžas meitenes iemācīs dažādus meistar trikus, lai īsā laikā radītu nedārgas un personiskas dāvanas, maskas, rotaslietas.

Tex Mex restorāns un tā pagalms pārtaps par mājīgu vietu, kur jebkurš varēs sasildīties pie dzīvas uguns, mūzikas, baudīt karstus un veselīgus dzērienus par velti, radoši izpausties un vienkārši jauki pavadīt laiku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV