Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

10 Superpuikas turpinās ceļojumu uz Zemes centru

Mārīte Lempa, 10.12.2009. 12:05

Otrdien, 8. decembrī, Rīgā norisinājās konkursa „Superpuika 2010” 2. kārta jeb „Ceļojuma uz Zemes centru” 2. posms.
10 Superpuikas turpinās ceļojumu uz Zemes centru

Galerijas:

Otrajā kārtā par iespēju turpināt konkursu finālā sacentās 32 dalībnieki (pavisam konkursam savu dalību bija pieteikuši 175 dalībnieki). „Superpuika 2010” titula īpašnieks tiek meklēts veicot ceļojumu uz Zemes centru, lai izpētītu un iepazītu pašiem sevi, kā arī noskaidrotu, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm.

Konkursa 2. kārta norisinājās Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” un Mežaparkā, kur pielietojot praktiskās un tehniskās zināšanas, radošu domāšanu un fizisko sagatavotību, konkursa dalībnieki noskaidroja, kā nezaudēt izturību un izveicību mežonīgos apstākļos, kā sniegt palīdzību nelaimē nonākušajiem, kā rūpēties par četrkājainajiem draugiem un kā, iepazīt un izmantot zemes dotos materiālus.

Pēc sīvas cīņas konkursa finālā (2010. gada 23. martā, Rīgas Cirkā) piedalīsies 10 dalībnieki no Rīgas, Vecpiebalgas, Riebiņiem, Jelgavas, Aizupes, Ādažiem un Saldus:

Helvijs Babris
Ralfs Bankovs
Arnolds Jānis Krauklis
Lauris Rihards Meimanis
Edijs Ostapko
Oskars Ravdiņš
Kārlis Rušmanis
Artūrs Stabulnieks
Mārcis Vasiļevskis
Rainers Vorslavs


„Superpuika” ir konkurss 11. un 12. gadīgiem zēniem, kuri vēlas sevi izaicināt un pierādīt ekstrēmu, tehnisku, radošu un praktisku uzdevumu veikšanā. Konkurss 2009/2010. mācību gadā norisinās jau 19. reizi.

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”

Konkursu atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments

Vairāk: www.tjn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV