Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aicina piedalīties konkursā “Mana gardākā svētku salātu recepte”

Elija Krauze, 11.12.2009. 15:19

Sākoties pirmssvētku laikam, produktu grupa Gardi gan sadarbībā ar ģimenes portālu Cālis.lv aicina ikvienu piedalīties konkursā “Mana gardākā svētku salātu recepte” un savas receptes konkursam iesūtīt līdz 18. decembrim (ieskaitot). Balvā trīs interesantāko recepšu autori saņems Gardi Gan produktu grozu.

Iesūtot savu recepti, noteikti jāmin salātu nosaukums, sastāvdaļas un arī gardo salātu pagatavošanas gaita. Tāpat salātu pagatavošanas aprakstam var pievienot arī citu informāciju, piemēram, fotogrāfiju vai arī, cik izmaksā to pagatavošana.

Der atcerēties, ka gardo salātu recepte var būt gan kāda jau aizmirsta, gan jaunatklāta recepte. Tāpat tā var būt visiem labi pazīstama recepte, kuru autors uzskata par patiešām gardāko un labāko svētku salātu recepti. Tātad, ikviens var sūtīt savu iecienītāko, interesantāko, gardāko un visādi citādi labāko svētku salātu recepti.

„Pirmssvētku laiks ir tas, kad īpaši svarīga mums kļūst mājās gatavota ēdiena smarža, kvalitatīvi produkti un fantāzijas lidojums, to visu pagatavojot sev un saviem mīļajiem. Aicinām ikvienu dalīties savos virtuves brīnumos un atcerēties, ka gardu salātu pagatavošanai lieliskas sastāvdaļas ir majonēze un kečups”, saka Līga Āboliņa, SIA „MILDA KM” izpilddirektore.

Receptes tiks gaidītas (katrs var iesūtīt vairākas gardo salātu receptes) līdz šā gada 18. decembrim. Visas iesūtītās receptes tiks publicētas un apkopotas portālā Cālis.lv, Cāļa Virtuvē. Recepšu autoriem jāatceras norādīt savu kontaktinformāciju, lai konkursa organizatori var laikus paziņot par balvas saņemšanu!

Balvas – Gardi Gan dabīgās un kvalitatīvās produkcijas grozus (zupas, majonēzes un kečupus), saņems trīs pēc žūrijas domām oriģinālāko, interesantāko un gardāko svētku salātu recepšu autori.

Sīkāku informāciju par recepšu iesūtīšanu skatiet portāla Cālis.lv sākumlapā, kā arī forumos Pļāpiņa un Virtuves gudrības. Turpat pēc 18. decembra tiks publicēti arī balvu ieguvēji.

Par Gardi Gan:
Gardi gan ir latviešu uzņēmuma Milda no vietējām izejvielām ražotā produkcija, kas nesatur konservantus, saldinātājus un krāsvielas. Produktiem raksturīga izteiksmīga garša un tehnoloģiski kvalitatīvs iepakojums, kas saglabā produkta smaržu un garšu. Šobrīd Gardi gan piedāvā patērētājiem dažāda veida majonēzes, kečupus un ātri pagatavojamās zupas. Vairāk par Gardi gan http://www.gardigan.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV