Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Latvijas princeses un prinči rādīs modes tendences kopā ar saviem mīluļiem

Vita Šteina, 16.12.2009. 11:59

20. decembrī plkst. 17:00 tirdzniecības centrā „Mols” īpašā modes skatē piedalīsies TV šovu „Latvijas Princese” un „Sapņu Līgava” dalībnieki, lai demonstrētu jaunākās modes tendences kopā ar saviem sunīšiem. Paralēli tai notiks arī labdarības koncerts, kurā tiks vākti līdzekļi dzīvnieku patversmei „Labās mājas”, savukārt plkst. 15:00 tiks atklāta sunīšu izstāde.

TV šovu dalībnieki modes skatē piedalīsies par godu veikala „Lilly Pet Boutique” viena gada jubilejai tirdzniecības centrā „Mols”. Pasākuma laikā šīs sezonas modes aktualitātes demonstrēs ne tikai jau iemīļotie šovu varoņi, bet arī viņu četrkājainie mīluļi, kas būs tērpti atbilstoši jaunākajām tendencēm suņu apģērbu modē.

„Tirdzniecības centra „Mols” vārdā vēlos sveikt „Lilly Pet Boutique” dzimšanas dienā. Vēlos pateikties, jo tieši šis veikals tikai viena gada darbības laikā paveicis ļoti daudz suņu saimnieku izglītošanā un konsultēšanā. Labus darbus cilvēki prot novērtēt. Un ja suņi spētu runāt, „Lilly Pet Boutique” noteikti saņemtu daudz apsveikumus,” jubilāru sumina Lelde Gangnuse, tirdzniecības centrs „Mols” menedžere.

Labdarības koncertā, kas notiks vienlaicīgi ar modes skati, piedalīsies jaunā dziedātāja Alise Ketnere, kā arī grupas „Pent-in Dreams” un „Duets”. Koncerta laikā ikviens pasākuma apmeklētājs varēs parādīt savu labo gribu un ziedot līdzekļus dzīvnieku patversmei „Labās mājas”.

Jau no plkst. 15:00 „Molā” notiks arī to sunīšu izstāde, kuri meklē sev jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Tā būs lieliska iespēja ikvienam, kurš meklē sev jaunu mīluli vai vēlas tādu kādam uzdāvināt Ziemassvētkos, uzzināt visu par tā kopšanu un audzināšanu, kā arī vienoties par kucēna iegādi ar tā esošajiem saimniekiem.

Tikmēr veikala Lilly Pet Boutique un Mazo suņu skoliņas telpās par godu gada jubilejai notiks mazo sunīšu un to saimnieku, veikaliņa klientu un draugu tikšanās un kopīga svētku svinēšana. Piedalīties aicināti visi sunīšu saimnieki ar saviem mīluļiem.

„Lilly Pet Boutique” savos svētkos vēlas iepriecināt arī visus klientus, tādēļ jau šobrīd veikalā ir iespēja iegādāties dažādas preces ar atlaidēm. Veikala pastāvīgajiem klientiem atlaides noteiktiem pirkumiem tiek piemērotas divkārši. 20. decembrī – „Lilly Pet Boutique” dzimšanas dienā – klienti preces saviem mīluļiem varēs iegādāties pat par 70% lētāk. Savukārt visi Galactico karšu īpašnieki saviem mīluļiem varēs iegādāties ShiBoo kakla siksnas un pavadas ar 50% atlaidi, bet kārumus no Austrālijas tikai par latu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV