Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Radīts jauns ielu modes ceļvedis internetā www.ielumode.lv

Vita Sirica, 17.12.2009. 10:15 | komentāri (3)

Ikvienam, kas seko līdzi stila un modes aktualitātēm, ir radīts jauns modes ceļvedis internetā www.ielumode.lv. Tā autore ir Zelta Zivtiņas seriāla varone Jana, kura fotogrāfijās apkopojusi stilīgākos un interesanti ģērbtos Rīgas ielās sastaptos jauniešus. Ielu modes ceļvedī iespējams saņemt ne tikai lieliskus padomus un smelties iedvesmu, kā, veiksmīgi kombinējot apģērbu, panākt interesantu un neparastu izskatu, bet arī iepazīties ar  mūsdienu stila un modes tendencēm tepat, Rīgas ielās.
Radīts jauns ielu modes ceļvedis internetā www.ielumode.lv

Zelta Zivtiņas Jana savu blogu www.ielumode.lv sākusi veidot jau rudenī, kad kopā ar fotogrāfu devusies pastaigā pa Rīgas ielām un fotogrāfijās fiksējusi tur sastaptos neparasti un interesanti tērptos cilvēkus. Tagad fotogrāfijas kopā ar nelielām intervijām ar pašiem jauniešiem un viņu „stilīguma noslēpumus” iespējams aplūkot ielu modes blogā. Turpat ikviens var noskaidrot, kur jaunieši visbiežāk iegādājas savu apģērbu un aksesuārus, kā arī gūt ierosmi savas garderobes veidošanai un papildināšanai.

„Mums visapkārt ir tik daudz stilīgu un krāsainu jauniešu, kuri savu apģērbu iegādājas nevis dārgos veikalos un augstās modes namos, bet gan savu unikalitāti un lielisko izskatu rada paši – kombinējot apģērba detaļas, meistarīgi izvēloties aksesuārus, nebaidoties būt neparastiem un atšķirties no pārējiem. Salīdzinājumā ar daudzām citām valstīm Eiropā, jaunieši Latvijā savam ārējam izskatam pievērš lielu uzmanību un īpaši piedomā pie sava tēla. Vēlējos to visu apkopot un parādīt citiem, tā arī radās doma par mana modes bloga ielumode.lv izveidošanu. Tajā apskatāmi Rīgas ielās sastaptie jaunieši, kuru apģērbs piesaista uzmanību, liek pasmaidīt un nereti pat atskatīties!” stāsta ielumode.lv autore Zelta Zivtiņas Jana.

Piesakot jauno stila un ielu modes ceļvedi Internetā www.ielumode.lv, kā arī meklējot arvien jaunas idejas neparastam apģērbam, Zelta Zivtiņa ir izvērtusi arī īpašu aktivitāti portālā draugiem.lv. Ikvienam, kas sevi vai savus draugus uzskata par stilīgi un interesanti ģērbtiem, sadaļā „Ielumode” ir iespēja pievienot fotogrāfiju un parādīt visiem, cik neparastu un interesantu apģērbu izvēlas mūsdienu jaunieši. Savukārt labākās un stilīgākās no visām iesūtītajām fotogrāfijām pēc Zelta Zivtiņas Janas izvēles tiks iekļautas viņas ielu modes blogā. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV