Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Dirty Deal Cafe" organizē radošās Ziemassvētku darbnīcas

Liene Briede, 17.12.2009. 13:16

“Trīs, četri un ziemeļbriežu rati stājas pie mūsu loga, vecītis ir nolaidies pa skursteni un raisa vaļā savu lielo dāvanu maisu”. Ziemassvētki ir klāt arī "Dirty Deal Cafe"!
"Dirty Deal Cafe" organizē radošās Ziemassvētku darbnīcas

Pirmdien, 21. decembrī un otrdien, 22.decembrī no plkst. 18:00 līdz 22:00 "Dirty Deal Cafe" notiks radošās Ziemassvētku darbnīcas.

Radošajā darbnīcā Zane Saulīte un Egils Purakalns mācīs, kā izliet sveces pašu rokām. Kopā ar Ievu Rasni no vilnas velsim eglīšu bumbiņas, Ieva Eglīte un Kristīne Hlevinska rādīs, kā no pērlītēm izgatavot mazas mīļas dāvaniņas svētkos. Tāpat kopīgi cepsim un glazēsim piparkūkas, pie mierīgas mūzikas baudīsim svētku atmosfēru un dzersim kanēļa tēju.

Radošās Ziemassvētku darbnīcas ieejas maksa ir 5 Ls – tajā ietverti visi materiāli darbam un pašu izgatavotās lietiņas katrs varēs ņemt līdzi uz mājām.

Pirmssvētku iepirkšanās drudzi šogad nomainījušas pašu izveicīgās rokas un izdoma. Piedalies arī tu un smelies idejas, kā radīt svētkus vēl sirsnīgākus.

Šis būs slēgtais vakars, tādēļ lūdzam pieteikties darbnīcām laicīgi, zvanot Lienei 29839293 vai rakstot Lienesjaunkundze@gmail.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV