Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Ziemassvētku stāstu un zīmējumu konkurss

Inga Millere, 18.12.2009. 15:09

Portāls http://www.ekozeme.lv sirsnīgi aicina Tevi un Tavus mīļos piedalīties Ziemassvētku konkursā. Uzraksti vai uzzīmē savu Ziemassvētku pasaku, tradīcijas, brīnumu, piedzīvojumu, vēlēšanos, vēlējumu, un atsūti to mums!
Ziemassvētku stāstu un zīmējumu konkurss

„Kad rūķītis Eko atvēra acis, viņš sajuta īpašu Rīta prieku. Bija Ziemsvētku Rīts. Un katru gadu rūķītis pulcēja savas mājas pagalmā pie lielās Vecās Egles visus meža zvērus un meža ciemiņus.

Lai kopīgi stāstītu pasakas par brīnumiem, par visu, kas gada laikā redzēts un sirdī, atmiņās ielijis. Un mīksti pūkainajā sniegā Egles svecīšu gaismā viņi zīmējtu savus Ziemassvētkus.”


Balvas:

Balvas piedāvā ekoloģisku pārtikas produktu un dabīgas kosmētikas veikals “Dabas Dobe” un garšīgas maltītes virtuve un eko pārtikas produktu veikals “Ekovirtuve”.

Katrs konkursa atbalstītājs dāvā dāvanu karti 10 Ls vērtībā. Viena dāvanu karte komentētākajam stāstam/ pasakai un viena dāvanu karte zīmējumam, kurš saņems visvairāk http://www.ekozeme.lv reģistrēto lietotāju balsis.

Konkursa noteikumi:

Konkursa norises laiks ir no 15.12.200 līdz 28.12.2009.

Konkursā var piedalīties ikviens www.ekozeme.lv reģistrēts lietotājs, mīļi tiek aicināti piedalīties arī paši mazākie portāla lasītāji/ skatītāji.

Katrs dalībnieks var iesūtīt ne vairāk kā 5 darbus.

Iesūtītie zīmējumi tiks publicēti galerijas sadaļā „Ziemassvētku konkurss”, stāsti/ pasakas – sadaļā „stāsti”.

Balvas tiks izsūtītas uzvarētājiem pa pastu.

Ja uzvarētājs atrodas citā valstī, balvu var saņemt norādot pilnu ārvalsts vai Latvijas pasta adresi vai norādot personu, kura atrodas Latvijā, un kurai var nodod balvu.

Stāsts/ pasaka nedrīkst pārsniegt 750 vārdus.

Zīmējumus:

Ieskanē vai nofotogrāfē un nosūta uz e-pastu konkurss@ekozeme.lv, norādot vārdu, uzvārdu, darba nosaukumu, nelielu darba aprakstu un savu kontaktinformāciju. Tiem jābūt JPG, TIFF vai PNG formātā un tie nedrīkst pārsniegt 500KB izmēru, kā arī garākā zīmējuma mala nedrīkst pārsniegt 1200px.

Nosūta uz pasta adresi Rīga, Dīķa iela 23-2, LV 1004 ar norādi „Ziemassvētku stāstu un zīmējumu konkursam” norādot vārdu, uzvārdu, darba nosaukumu, nelielu darba aprakstu un savu kontaktinformāciju.

Zīmējumi, kuriem netiks ievēroti iepriekš minētie noteikumi, netiks pieņemti.

Stāstus/ pasakas var komentēt, kā arī balsot par portālā ievietotajiem zīmējumiem, var tikai portāla reģistrētie lietotāji.

Ir aizliegta jebkāda aģitācija tiešā vai netiešā veidā, kas aicinātu balsot par kādu konkrētu zīmējumu vai stāstu/ pasaku (balsojumam jābūt objektīvam).

Portāla administrācija patur tiesības neievietot zīmējumus vai stāstus/ pasakas un aizliegt autoriem piedalīties konkursos, ja tiek pārkāpti noteikumi.

Stāstiem/ pasakām un zīmējumiem ir jāatbilst konkursa tēmai.

Nosūtot savu darbu konkursam, lietotājs piekrīt minētajiem noteikumiem un:

Apstiprina, ka viņš ir stāsta/ pasakas vai zīmējuma autors.

Piekrīt konkursā ievietoto darbu publicēšanai konkursa organizatoru vai to sadarbības partneru portālos, vai jebkuros preses izdevumos, norādot darba autoru.

Piekrīt fotogrāfiju uzglabāšanai portālā arī pēc konkursa norises beigām.


Administrācija ir tiesīga mainīt noteikumus, nesaskaņojot tos ar lietotājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV