Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izsludināts fotokonkurss pašdarināto rotu gatavotājām

Līga Ozoliņa, 05.01.2010. 15:52

No 5.janvāra līdz 5.februārim portāli SievietesPasaule.lv un Perluveikals.lv izsludina konkursu pašdarināto rotu radītājām, aicinot parādīt gan savu talantu, gan mudināt citas sievietes pievērsties šai rotu gatavošanas nodarbei.

Šis ir laiks, kad modē ir būt neatkārtojamai. Neatkārtojamai – gan izvēloties stilīgu apģērbu, gan nēsājot unikālas rotas. Ne velti par daudzu sieviešu hobiju pēdējos gados ir kļuvis pašai gatavot rotas. Ja arī tu gatavo auskarus, krelles, gredzenus, brošas, piedalies portālu SievietesPasaule.lv un Perluveikals.lv rīkotajā konkursā. Viss, kas tev ir jādara, jāiesūta foto stāsts – ne tikai galarezultāts, bet arī pats rotas gatavošanas process. Rezultātā būs ne tikai vizuāli patīkami vērot skaistās rotu fotogrāfijas, bet tas būs arī lietderīgi, jo, iespējams, uzzināsi par kādu jaunu rotu gatavošanas tehniku un, pateicoties foto pamācībai, varēsi izmēģināt arī pati ko līdzīgu pagatavot!

Savu foto stāstu ar norādi „Rotu konkursam” līdz 5.februārim sūti uz e-pasta adresi sp@sievietespsaule.lv. Uzvarētāja tiks paziņota 10.februārī un balvā saņems ļoti kārdinošu dāvanu – dāvanu karti Ls 30 vērtībā no internetveikala Perluvekals.lv, lai iegādātos materiālus jaunu rotu gatavošanai!

Esi radoša un piedalies!  

Papildu informācijai par konkursu interesēties SievietesPasaule.lv redakcijā –sp@sievietespasaule.lv vai zvanot uz tālruņa numuru +371 26369141.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV