Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Programma „Bonum Medicorum” palīdzēs iedzīvotājiem ietaupīt izdevumus veselības aprūpei

Kitija Balcare, 06.01.2010. 09:59

Atbildot uz iedzīvotāju nepieciešamību – samazināt tēriņus par veselības aprūpi - uzsākta programmas „Bonum Medicorum” realizācija. Programmas dalībniekiem ir iespēja apmeklēt visu specialitāšu ārstus un saņemt veselības aprūpes pakalpojumus ar ievērojamām atlaidēm.
Programma „Bonum Medicorum”  palīdzēs  iedzīvotājiem  ietaupīt  izdevumus  veselības aprūpei

Programma „Bonum Medicorum” ir izveidota ar mērķi finansiāli atvieglot iedzīvotāju pieeju veselības aprūpes pakalpojumiem.

Pagaidām programmas „Bonum Medicorum” atlaides sākot no 10% līdz pat 50% ir pieejamas tikai Juglas Medicīnas centrā un Rīgas Veselības centrā „Pļavnieki”.

Inese Pētersone, Rīgas Veselības centra „Pļavnieki” valdes priekšsēdētāja: „Arvien biežāk ir dzirdamas ziņas par veselības problēmām, ko radījusi savlaicīga nevēršanās pie ārsta vai līdzekļu trūkums medikamentu iegādei. Kļūstot par šīs programmas dalībniekiem, mūsu mērķis ir radīt iespēju iedzīvotājiem laikus rūpēties par savu veselību, nevis gaidīt kritisko brīdi, kad jau ir radušies nopietni veselības sarežģījumi. Tieši tāpēc arī tika radīta atlaižu programma „Bonum Medicorum”, kas tās dalībniekiem sniedz iespēju saņemt medicīniskos pakalpojumus un speciālistu konsultācijas ar ievērojamām atlaidēm.”

Atlaides attiecas gan uz ārstu speciālistu konsultācijām, gan uz diagnostikas izmeklējumiem, gan arī uz ķirurģisko dienas stacionāru.

Tuvākajā laikā programmas dalībniekiem būs iespēja saņemt atlaides arī „Mēness aptiekās” medikamentu iegādei.

Šobrīd programmas veidotāji turpina darbu pie tās paplašināšanas ar mērķi programmu „Bonum Medicorum” ieviest arī citos medicīnas centros gan Rīgā, gan arī citās Latvijas pilsētās, kā arī papildināt Veselības kartes iespējas, nodrošinot atlaides arī citiem nepieciešamiem pakalpojumiem.

Par programmas „Bonum Medicorum” dalībnieku var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs, iegādājoties klienta Veselības karti.


Par programmas „Bonum Medicorum” Veselības karti

„Bonum Medicorum” klienta Veselības karte ir vienīgā atlaižu karte Latvijā, kura sniedz iespēju konsultēties pie dažādiem medicīnas speciālistiem, kā arī izmantot jaunākās diagnostiskās tehnoloģijas medicīnā. Šī karte nodrošina ievērojamas atlaides aptiekās, kas piedalās programmā „Bonum Medicorum”. Veselības karti var iegādāties reģistratūrā Juglas Medicīnas centrā (www.mcjugla.lv) un Rīgas Veselības centrā „Pļavnieki” (www.plavnieki.lv), kā arī to pasūtīt programmas „Bonum Medicorum” mājas lapā www.medicorum.lv. Kartes iegāde iespējama arī „Mēness aptiekās”. Papildu informācija par programmu un Veselības karti atrodama mājas lapā www.medicorum.lv vai pa telefonu 66077066.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV