Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sieviešu krūtis nekad nepiemānīs

kleoo.lv, 06.01.2010. 15:17

Sieviešu krūtis vienmēr ir jaukušas vīriešu prātu. Ir sievietes, kurām nav dotas lielas formīgas krūtis, un tādējādi ar naudas palīdzību viņas tās uztaisa mākslīgi. Seksologi uzskata, ka krūtis norāda uz sievietes raksturu, pat vairāk kā zodiaka zīme. Viņi klasificēja sievietes krūtīs attiecīgi līdzīgiem augļiem.
Sieviešu krūtis nekad nepiemānīs

Sievietes ar lielām apaļām krūtīm, kas atgādina melones, var šķist, ka ir mājsaimnieces, bet tā nav: viņām patīk labi paēst un tai pat laikā būt iekārojamām. Bet sekss šādām sievietēm patīk reti.

Vīriešiem, kam patīk koķetas un dabiskas sievietes, vajadzētu pievērst uzmanību tām, kuru krūtis atgādina citronus. Tādas sievietes ir dzīvespriecīgas, un prot pasmieties par sevi. Viņām patīk sabalansēta dzīve, bez pārsteigumiem.

Ovālas formas krūtis, tiek pielīdzinātas ananāsiem. Sievietes, kuru krūtis ir līdzīgas ananāsiem, ir inteliģentas un pilnībā nododas savai karjerai, bet tai pat laikā ir romantiskas. Ir ļoti uzticīgas: lai kurš iekarotu viņu sirdi, tik ātri nezaudēs viņu mīlestību.

Sievietes ar greipfrūta formas krūtīm ir atvērtākas, bet tas diemžēl neattiecas uz seksualitāti. Viņas šķiet erotiskas, bet patiesībā ir kautrīgas, kurām patīk mājīgi apstākļi. Ļoti pieķeras partnerim, šādām sievietēm patīk maigāks sekss.

Sievietēm, kuru krūšu forma ir līdzīga apelsīniem, arī ļoti minimāli ir ieinteresētas mīlestības fiziskajā daļā. Viņas zina, ko grib, bet sekss viņas maz saista. „Apelsīniem” patīk sarunas, un attiecību kārtošana.

Sievietes ar mazākām krūtīm, kas līdzinās ķiršiem, ir valdzinošas. Viņas ir jautras, un patīk izklaidēties, lieliskas partneres visiem dzīves gadījumiem, un pret seksu ir diezgan atturīgas.

Sievietes ar bumbierveidīgām krūtīm, ir mīlestības pārpilnas. Viņas saista visas mīlestības formas. Viņa var būt reliģioza, bet bez romantiskām attiecībām nespēj.

Un lūk, japāņu eksperts, doktors Micuga Šiga, apgalvo, ka pēc krūtīm var noteikt, ko gaidīt no sievietes gultā. Ņemot vērā viņa klasifikāciju, visas sievietes tiek iedalītas trīs grupās:

Lielu krūšu īpašnieces ir optimistiskas, un dzīvespriecīgas, jūtīgas, un seksuāli brīvas. Viņas ir izdomas pilnas guļamistabā, kā arī iniciatores. No saviem partneriem viņas prasa brīvību.

Sievietes ar mazām krūtīm ir mazāk temperamentīgas. Šādas sievietes parasti nomoka jautājums, vai partneris iet viņām pa kreisi, un cik bieži. Nav diez ko kašķīgas, un nav diez ko augstās domās par sevi.

Sievietes, kuru izmēru var nosaukt par vidēju - bauda seksuālo dzīvi, cik var. Pēc japāņa domām, noteikt sievietes raksturu pēc viņu izskata ir diezgan grūti. Vienīgā sieviešu ķermeņa daļa, kas nekad nemāna, ir krūtis!

Avots: kleoo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV