Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Lielākā modeļu aģentūra Vacatio rīko atvērto durvju dienu un uzņem jaunus audzēkņus modeļu skolā

Ieva Līpiņa, 21.01.2010. 11:22 | komentāri (1)

Sestdien, 23. janvārī, plkst.15:00 lielākajā Latvijas modeļu aģentūra VACATIO, notiks jaunu meiteņu un puišu uzņemšanu (adrese –Rīga, Kr. Valdemāra iel 57/59 – 16). Tajā aicināts piedalīties ikviens un pārbaudīt savus spēkus modeļu karjerā.
Lielākā modeļu aģentūra Vacatio rīko atvērto durvju dienu un uzņem jaunus audzēkņus modeļu skolā

Kā liecina modeļu aģentūras Vacatio pieredze, neskatoties uz krīzi, modeļu bizness strādā, modeļu profesija joprojām ir pieprasīta visā pasaulē un arvien tiek meklētas jaunas sejas.

„Vacatio aģentūra sadarbojas ar modeļu aģentūrām visā pasaulē, tieši tāpēc paver visplašākās iespējas saviem modeļiem. Latvijas modeļu panākumi pasaulē apliecina, ka pie mums ir daudz vēl neatklātu, modeļu jomai piemērotu jauniešu. Tāpēc ikvienu, kurš kādreiz pats, vai draugu mudināts ir domājis kļūt par modeli, aicinu nākt uz atvērto durvju dienu un izmēģina savus spēkus,” stāsta modeļu aģentūras Vacatio vadītājs Zigmunds Līpiņš

Piemēram, Vacatio modelis Mikus tikko no Milānas, kur strādāja tādās pasaules slavenu dizaineru kolekciju skatēs, kā Roberto Cavalli, Ermenegildo Zegna, Pringle of Scotland un Byblos ir devies uz Ņujorku.

Modele Anastasija, kura redzama uz žurnāla Vogue Krievijas izdevuma decembra vāka, kas nopērkams arī Latvijā, janvāra sākumā devās uz Ņujorku, lai piedalītos foto sesijā žurnāla Vogue Itālijas izdevumam. „

Ņujorkā Anastasija strādāja arī Lanvin kolekcijas skatē, un tagad ir devusies uz Parīzi, lai dotos uz kastingiem augstās modes nedēļai. Tālāk jau viņas ceļš vedīs atpakaļ uz Ņujorku, tad Londonu, Milānu un Parīzi, lai piedalītos līdzi 2010. gada rudens Ready to wear /gatavs valkāšanai/ modes nedēļu norisē,” modeles panākumus komentē Z. Līpiņš

Arī latviešu puišu vārds ir izskanējis tālu aiz valsts robežām. - Vacatio modelis Jānis redzams uz žurnāla Bazaar vāka Honkongā, pašlaik ir darbā Japānā, bet jau Janvāra beigās dosies uz Ņujorku.

Modelis Armands ienāca mūsu aģentūrā tikai oktobra beigās, bet tagad ir Parīzē un gatavojas Cristian Dior vīriešu kolekcijas skatei Parīzes modes nedēļā.

Bieži modeļi savu karjeru apvieno ar mācībām, un dara to ļoti veiksmīgi. Modele Auguste, zīmola Philosophy di Alberta Ferretti reklāmas seja, mācās 9.klasē un gatavojas eksāmeniem. Viņa ir redzama Vogue oktobra un šā gada janvāra numuros, Teen Vogue decembra numurā, kur pie bildēm ir lasāms arī stāsts par Augusti. Tagad Auguste gatavojas doties uz Milānas modes nedēļu. Septembrī Ņujorkas un Milānas modes nedēļās Auguste strādāja Salvatore Ferragamo, Dolce & Gabbana, Marni, Byblos, Ice berg, Marc Jacobs, Jill Stuart, Alexander Wang un citās kolekcijās.

Šie ir tikai daži pēdējo mēnešu stāsti par Vacatio aģentūras modeļiem. Vacatio uzsāk savu 15 darba gadu un šobrīd ārpus Latvijas atrodas 18 no Vacatio modeļiem. Vacatio modeļi ir arī vieni no visbiežāk redzamiem Latvijas žurnālos, modes skatēs un reklāmās. Tāpēc beidz šaubīties nāc un mēģini. Un ļoti iespējams tas ir arī tavs ceļš.

Plašāka informācija par atvērto durvju dienu un jauno audzēkņu uzņemšanu:
Ieva Līpiņa,
Vacatio izpilddirektore
T: 67338825

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV