Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kā kļūt viņam par labāku mīļāko

kleoo.lv, 22.01.2010. 12:46

Gribat būt savam vīrietim labākā sieviete, ar kuru viņš jebkad ir nodarbojies ar seksu? Seksologi uzskata, ka tas ir ļoti vienkārši. Galvenais - saprast vīrieša seksualitātes psiholoģiju un iegaumēt pāris noteikumus.
Kā kļūt viņam par labāku mīļāko

1. Vīrieši mīl ar acīm

Sen zināms, ka sievietes mīl ar ausīm, bet vīrieši – acīm. Taču daudzas skaistā dzimuma pārstāves par to aizmirst. No vīriešiem bieži var dzirdēt frāzi: «Kāpēc viņa neuzvelk seksuālu apakšveļu? Negrib nodarboties ar seksu spoguļa priekšā? Staigāt pa māju bez apakšveļas? Glāstīt savu augumu vienkārši tāpat, manis dēļ?» Tad, lūk, nevajag vīriešiem to atteikt, parādiet viņam to, ko viņi grib redzēt.

2. Eksperimentējiet

Visbiežāk vīrieši „iet pa kreisi” tikai tāpēc, ka viņiem gribējās ko jaunu tieši intīmajā dzīvē, bet sieviete negrib viņam to dot. Atcerieties to un centieties būt dažāda dzīvē! Droši eksperimentējiet – galu galā arī jums tas iepatiksies.

3. Iepazīstiet „jaunas teritorijas”

Runa ir par anālo stimulāciju vīrietim. Tā ir pietiekami delikāta tēma, bet par to ir vērts parunāt. Tāda veida seksuālais apmierinājums kļūst arvien populārāks stiprā dzimuma pārstāvju vidū, un jūsu vīrietis noteikti gribēs pamēģināt, kā tas ir. Seksologi apgalvo, ka anālās atveres stimulācijas laikā vīrieši gūst daudz spilgtāku un intensīvāku orgasmu, kā parastā seksa laikā.

4. Sekss ne guļamistabā

Sekss guļamistabā visiem jau kļuvis „pierasts” un „ikdienišķs”. Tāpēc ļaujiet savam vīrietim baudīt jūs visur, kur vien iespējams: vannā, uz balkona, liftā, dabā...

Nodarbojoties ar seksu pēc iepriekšminētajiem noteikumiem, jūs ne tikai būsiet vislabākā savam vīrietim, bet arī pašas gūsiet neizmērojamu baudījumu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kleoo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV