Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mēbeļu rokturi no Dānijas

Quadrex, 22.01.2010. 13:47

Kompānija Quadrex sadarbībā ar Skandināvu furnitūras ražotāju Furnipart (Dānija),  klientiem visā Baltijā piegādā modernus mēbeļu rokturus. Latvijā šie mēbeļu rokturi  īsā laikā ieguvuši  lielu popularitāti mēbeļu dizaineru aprindās. Mēbeļu rokturus no Quadrex atzinīgi novērtējuši arī  lielākie mēbeļu ražotāji visā Baltijā.
Mēbeļu rokturi no Dānijas

Īpaši liela izvēle ir tieši virtuvju rokturiem. Kā pozitīvs pareizas izvēles rādītājs kalpo fakts, ka lielākais virtuvju ražotājs Latvijā Accenta savās virtuvju kolekcijās izmanto tieši Furnipart rokturus.

Ar ko Furnipart mēbeļu furnitūra izceļas starp līdzīgiem ražojumiem?

Ekskluzīvs dizains. Šiem mēbeļu rokturiem raksturīgs  skandināvisks dizains, kurš mazliet atšķiras no Austrumeiropai  raksturīgajām tendencēm.  Tam raksturīgs masīvs dizains, tajā pašā laikā saglabājot eleganaci un līniju vieglumu.

Materiālu izvēle. Furnipart īpašu nozīmi pievērš materiālam, no kura tiek gatavoti mēbeļu rokturi, jo cilvēki, pieskaroties rokturim, sajūt tā virsmu.  Ja rokturis ir alumīnija, tad, pieskaroties tam pat aizvērtām acīm, ir nepārprotami skaidrs, ka pieskarieties alumīnijam. Tas attiecināms uz visiem materiāliem, kurus ražotājs izmanto:  ādu, stiklu, metālus, polimēra materiālus.

Izstrādājuma kvalitāte. Rokturi tiek ražoti Dānijā. Zīmīgi ka Furnipart mēbeļu rokturu ražošanā praktiski neizmanto alumīnija pulvera sakausējumu. Mēbeļu rokturi ir  viscaur izgatavoti no materiāla, kāds tas ir redzams. Ja rokturis ir alumīnija, tad tas ir tiešām izgatavots no alumīnija.  Šāda ražošanas metode, dod mēbeļu rokturim  mehānisku un vizuālu izturību  ekspluatācijā.

Mēbeļu rokturi ir nozīmīgs akcents, kas piešķir mēbelēm raksturu. 

Vairāk par Furnipart mēbeļu rokturiem variet uzzināt šeit.

Apskatīt un iegādāties Furnipart mēbeļu rokturus, jūs variet Quadrex birojā, Daugavgrīvas ielā 83/89.

Ja jums ir kādi jautājumi, tad droši zvaniet pa tālruni: 67607400, vai rakstiet uz e-pastu:  info@quadrex.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV