Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Kompānija Quadrex piedāvā Egger Euroform plastikātus

Quadrex, 27.01.2010. 09:31

Kompānija Quadrex piedāvā Egger Euroform plastikātus un informē par plašajām iespējām, kādas piedāvā Egger plastikātu izmantošana mēbeļu ražošanā un interjera dizainā.
Kompānija Quadrex piedāvā Egger Euroform plastikātus

Kas ir plastikāts?

Egger Euroform plastikāts sastāv no dekoratīvā papīra, kurš piesūcināts ar melamīna līmi un vairākiem slāņiem sodas papīra, kurš piesūcināts ar fenola līmi. Šie slāņi tiek sapresēti kopā liela spiediena un temperatūras ietekmē. Plastikāta uzbūve , līmes un papīra kvalitāte un presēšanas apstākļi - šie parametri tieši iespaido plastikāta kvalitāti. Plastikāta kopējais biezums ir 0,8mm, no kuriem 0,7mm ir pamatne, jeb slāņi ar sodas papīru un 0,1mm – dekora papīrs ar melamīna pārklājumu. Atkarībā no plastikāta dekora tekstūras, melamīna slāņa biezums var mainīties, taču nenozīmīgi.

Parametri

Euroform plastikātam piemīt ļoti labas tehniskās īpašības. Tas atbilst 3 nodilumizturības indeksam – to var izmantot kā darba virsmu virtuvē. Plastikāts ir elastīgs lokot, istabas temperatūrā to iespējams salocīt ~ 100mm rādiusā. Plastikāts kļūst trausls temperatūrai pazeminoties, temperatūrās zem 0` C to nevajadzētu locīt. Pateicoties matētajai reversa pusei, to labi iespējams līmēt pie dažādām virsmām. Loksnes izmēri 2800 x 1300mm.

Kur izmanto?

Visbiežāk no Euroform plastikātiem gatavo, virtuves virsmai atbilstošas krāsas un tekstūras sienas paneli, taču tas ir tikai viens no pielietojuma veidiem. Plastikātu iespējams izmantot ļoti dažādos veidos. Pateicoties tam, ka plastikātu iespējams zāģēt uz stacionārā ripzāģa, to var izmantot arī nelielās detaļās. Lielākā šī materiāla priekšrocība ir iespēja ērti izveidot dažādus cilindriskus interjera elementus, nepieciešamajā krāsā un tekstūrā. Parasti tas ir tehnoloģiski ļoti sarežģīti.

Pieejamība

Pasūtot Egger Euroform, plastikāti pieejami praktiski visos Egger Zoom un Global kolekcijas dekoros un tekstūrās, bet Quadrex (http://www.quadrex.lv/) noliktavā , Rīgā ap 100 dekoru plastikātu. Apskatiet tos šeit. (http://www.quadrex.lv/products/51/) Ja jums radušies kādi jautājumi par Egger Euroform platikātiem, tad droši zvaniet pa tālr. 67607400 vai rakstiet uz epastu : info@quadrex.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV