Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„ARS” uzsāk atbalsta programmu studentiem un pasniedzējiem

Zane Rudoviča, 27.01.2010. 15:06

Lai iestātos pret patlaban Latvijas medicīnas sistēmā aktuālu tendenci, kad ārsta palīdzība tiek meklēta tikai akūtās situācijās, medicīnas sabiedrība „ARS” nolēmusi iesaistīties divu sociāli jūtīgu grupu – studentu un pasniedzēju – atbalstīšanā, piedāvājot tām medicīnas pakalpojumus par samazinātu cenu.

2010. gada janvārī medicīnas sabiedrība „ARS” uzsāk ilgtermiņa programmu, izveidojot īpašu programmu skolēniem, studentiem un pedagogiem, kuras ietvaros ISIC, ITIC un IYTC karšu īpašnieki varēs saņemt medicīnas pakalpojumus par pazeminātām cenām.

Medicīnas sabiedrības „ARS” valdes priekšsēdētājs Māris Andersons norāda: „Šajā Latvijas tautsaimniecībai sarežģītajā, bet vēl jo vairāk sabiedrībai psiholoģiski saspringtajā situācijā ir nepieciešami risinājumi, lai novērstu novēlotu vēršanos pēc medicīniskās palīdzības. Šīs programmas ietvaros mēs vēlamies uzrunāt vairākas sociāli jūtīgas grupas, aicinot savu veselību neatstāt otrajā plānā.”

Turpmāk medicīnas sabiedrībā „ARS” starptautisko studentu/skolēnu (ISIC), pasniedzēju/skolotāju (ITIC), jauniešu ceļojumu (IYTC), Swedbank ISIC studentu/skolēnu, Swedbank ITIC pasniedzēju/skolotāju un Swedbank IYTC jauniešu ceļojumu karšu īpašnieki varēs saņemt vērā ņemamas atlaides dažādiem pakalpojumiem.

„Veselība ir mūsu sabiedrības vislielākā vērtība. Ļoti bieži jaunieši nenovērtē veselību pietiekami augsti, taču ir svarīgi laikus un iespējami agrāk sākt par to rūpēties, lai turpmākajā dzīvē izvairītos no smagām un hroniskām slimībām. „ISIC.lv” vēlas īpaši atzīmēt sadarbības ar medicīnas sabiedrību „ARS” nozīmi un aicināt ISIC skolēnu/studentu, ITIC pasniedzēju un IYTC jauniešu karšu lietotājus izmantot kvalitatīvus pakalpojumus ar atlaidēm,” uzsver Nadežda Tarakanova, SIA „ISIC.lv” direktore.

Medicīnas sabiedrība „ARS” ir daudzprofilu iestāde, kas jau kopš deviņdesmito gadu sākuma nodrošina augsti kvalificētu medicīnisku palīdzību trīsdesmit astoņās specialitātēs. „ARS” klīnikā praktizē 172 ārsti un konsultanti, izmantojot modernākās diagnostikas un ārstniecības tehnoloģijas, tostarp arī unikālas iekārtas, kādu nav citās Latvijas primārās veselības aprūpes iestādēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV