Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"Leny Tomy Factory" veikals paplašinās

Liene Andersone, 02.02.2010. 09:54

Strauji augošais un nu jau lielu popularitāti māmiņu un citu pircēju vidū ieguvušais uzņēmums Leny Tomy Factory 20.janvārī sava zīmola veikalu t/c "Domina" atvēris jaunās, paplašinātās telpās un jaunā veidolā, piedāvājot vēl plašāku produktu klāstu!

Jaunais "Leny Tomy Factory" veikals iekārtots kā gaumīga bērnistaba, kur tagad iespējams iegādāties arī Latvijas lielākā mēbeļu ražotāja "Daiļrade Koks" skaistās bērnu mēbeles, sākot ar zīdaiņu gultiņu un pārtinamo galdu un beidzot ar grāmatu plauktiem, mantu kastēm un drēbju skapjiem.

Jaunajā veikalā ļoti plašā izvēlē būs "Leny Tomy Factory" ražotās bērnu sedziņas, spilventiņi, kokvilnas trikotāžas gultasveļa, svētku priekšautiņi, smukumbikses, aksesuāri mazulītim, dāvanas jaunajām māmiņām, kā arī svētku apģērbi, tilla svārki un kristību tērpi - vienvārdsakot, viss mazuļu, bērnu un māmiņu priekam un labsajūtai. Jaunajā veikalā pircēju sagaida arī plašs vācu zīmola Kathe Kruse kvalitatīvo rotaļlietu klāsts, savukārt īpaša vieta veltīta burvīgajai Šokolādes apģērbu kolekcijai, kas tapusi sadarbībā ar kreatīvo aģentūru "Chocolate Events".

Tagad arī Tu vari iepriecināt savu bērniņu vai, dodoties ciemos, izvēlēties īpašu un skaistu dāvanu jaunajā "Leny Tomy Factory" veikalā!

Uzņēmuma "Leny Tomy Factory" pirmsākumi meklējami 2008.gada nogalē. Viss sākās, kad gandrīz vienlaikus pasaulē nāca māsīca un brālēns Lenija un Tomass. Piedzimuši ar četru dienu starpību, abi mazuļi iedvesmoja savas māmiņas radīt ko skaistu un īpašu, un tas bija sākums tagadējam Lienes Andersones un Kristas Preisas kopuzņēmumam.

"Leny Tomy Factory" saviem klientiem piedāvā individuālu un personisku attieksmi - ieteikumus dāvanu izvēlē, ņemot vērā katra klienta vēlmes, iespēju izveidot gaumīgu mazuļa vārda pirmā burtiņa aplikāciju uz spilventiņa vai sedziņas un skaistu iesaiņojumu. Turklāt, dodoties uz raudzībām, kristībām vai dzimšanas dienu, "Leny Tomy Factory" veikaliņā nopērkamās lietas būs patiešām īpaša un neaizmirstama dāvana.

"Leny Tomy Factory" piedāvātie produkti izgatavoti no skaistiem, gaumīgiem un kvalitatīviem audumiem, kombinējot dažādas krāsas un faktūras. Savukārt katras lietas dizainu kopīgi izstrādājušas abas jaunās uzņēmējas un dizaineres Krista un Liene.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV