Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Notiks Svētā Valentīna dienas konkurss "Izturīgākais pāris uz ledus"

Jānis Tiltiņš, 02.02.2010. 12:59

Visu mīlētāju dienā, 14.februārī "Ozo" ledus halle rīkos slidošanas konkursu "pāriem". Četru stundu slidošanas maratonā tiks noskaidrots izturīgākais un atraktīvākais pāris, kas saņems pārsteiguma balvas no "Ozo" halles un naktskluba "Post Club".

14.februārī "Ozo" ledus halle rīkos masu slidošanas maratonu četru stundu garumā. Tā laikā no pulksten 11.15 līdz 16.00 arī notiks konkurss "Izturīgākais pāris uz ledus". Pāri konkursam var pieteikties līdz 13.februārim. Lai piedalītos nepieciešams azarts, vēlme pierādīt savas spējas un nelielas slidot prasmes.

Pieteikties var "Ozo" ledus halles slidu nomā aizpildot dalībnieku anketu, kā arī sūtot pieteikumu uz e-pastu janis.tiltins@slidot.lv, norādot dalībnieku vārdu, uzvārdu un vecumu. Gadu skaitam nav izšķirošas nozīmes! Sacensībās drīkst startēt dažādi pāri, gan mīlētāji, gan brālis ar māsu, gan dēls ar mammu u.c.

Visizturīgākais pāris saņems balvas no "Ozo" ledus halles, kā arī ielūgumus un dāvanu kartes no naktskluba "Post Club" (Jelgava, Raiņa 14) Svētā Valentīna dienas ballītes, kurā uzvarētājiem tiks uzsaukti arī spirgti kokteiļi. Veicināšanas balvu saņems arī otrās un trešās vietas ieguvēji, kā arī atraktīvākais pāris.

Notikuma vieta: Ozolnieku novada, Ozolnieki, "Ozo" ledus halle, Stadiona iela 5b.

Datums: 14.februāris

Laiks: No plkst. 11.15 - 16.00.

Pietiekšanās un sīkāka informācija: tel.: +37163050615 vai janis.tiltins@slidot.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV