Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gaidāms ekskluzīvs tirdzniecības projekts BRAND STOCK

Evija Andrejeva, 02.02.2010. 17:11 | komentāri (5)

Pirmo reizi Baltijas valstīs izstāžu sabiedrība PRIMA laikā no 5. līdz 14.martam Skonto hallē, E. Melgaiļa ielā 1a, piedāvā ekskluzīvs tirdzniecības projekts BRAND STOCK.
Gaidāms ekskluzīvs tirdzniecības projekts BRAND STOCK

Tev arī ir labi pazīstama situācija, ka agri vai vēlu nepieciešams iegādāties kaut ko mīļu un stilīgu apģērba ziņā?

Pavasaris ir veiksmīgākais un labākais laiks!

Un tomēr – kā jau ierasts, rodas saprotams jautājums – uz kurieni braukt, lai varētu visu nepieciešamo iegādāties? Vēl ne pārāk sen daudzi, varbūt arī Tu, devās, piemēram, uz Milānu, lai iegādātos kaut ko stilīgu un par izdevīgām cenām!

Mēs piedāvājam Tev lielisku un unikālu iespēju – iegādāties labāko, stilīgāko savai garderobei un skaistumam vienā pasākumā „BRAND STOCK” par ļoti izdevīgām cenām!

Zināms, ka Baltijā pārstāvēti ļoti daudz un dažādi – populāri un ne tik ļoti pazīstami zīmoli, kurus piedāvā iegādāties gan mazākos, gan lielākos veikalos un salonos. Ir iespējams nopirkt arī vietējo ražotāju produkciju, kas kvalitātes ziņā nebūt nav sliktāka. Tajā pat laikā sastopamies ar lielu problēmu – laiks, kas nepieciešams, lai varētu apmeklēt, iegūt informāciju par cenām un piedāvāto produkcijas klāstu un kvalitāti, ir neizdevīgi ilgs un līdz ar to arī iepirkšanās process ne pārāk produktīvs un maz patīkams.

Izstāžu sabiedrība PRIMA nāk klajā ar unikālu projektu, kura ietvaros visi vietējie un ārvalstu zīmolu pārstāvji, individuālie dizaineri un industriālie ražotāji varēs veselas 10 dienas tirgot savas izgājušo gadu kolekcijas par ļoti īpašām un labām, draudzīgām cenām!

Atceries - produkcijas kvalitāte paliek nemainīga!

Pircējs atnākot uz šo pasākumu būs 100% ieguvējs, jo apmeklējums ir BEZMAKSAS un daudzas tirdzniecībā izliktās preces varēs apskatīt uz skatuves notiekošajās prezentācijās un modes skatēs. Pircēju ērtībai būs ierīkotas pielaikošanas kabīnes.

Ne mazāk būtisks fakts ir tas, ka pasākums notiek praktiski vienlaicīgi ar kādiem visiem zināmiem, tautā iemīļotiem svētkiem – 8. martu. Esam vairāk nekā pārliecināti, ka daudzi stiprā dzimuma pārstāvji tieši šajā pasākumā vēlēsies iegādāties savām otrajām pusītēm, kolēģēm vai māmiņām kādu burvīgu nieciņu, vai ko paliekošu no pazīstamu zīmolu kosmētikas, parfimērijas vai apģērbu un aksesuāru  piedāvātā klāsta.

Tikai uz mirkli apstājies un iedomājies...
1)    Nekur tālu nav jābrauc! BRAND STOCK notiek SKONTO hallē, E. Melngaiļa ielā 1, tepat Rīgas centrā. Ideāli piemērota vieta, lai bez bažām novietotu savu auto un pavadītu burvīgu dienu, apvienojot garderobes „uzprišināšanas” vajadzības ar patīkamu un vieglu izklaidi!
2)    SKONTO halles 8000 kvadrātmetros pasaules pazīstamākie un ne tik ļoti pazīstami zīmoli, respektīvi – fantastiska iespēja izdarīt pamatoti lielisku izvēli no lielās dažādības, kas tā vien ņirb gar acīm! Pazīstamāko zīmolu iepriekšējo gadu veiksmīgākās kolekcijas TAGAD par ĻOTI izdevīgām cenām!
3)    Vienā vietā absolūti viss arī matiem, nagiem, ādai, ķermenim un tā skaistumam, un atkal – atceries par kvalitāti un īpašajām cenām! Tai skaitā arī juvelierizstrādājumi, kas izdaiļos Tavus pirkstiņus un auss ļipiņas! Atnāc, izmēģini, nopērc un lieto!

Tu jau noteikti „mirsti” aiz ziņkārības, kas tad īsti notiks arī uz skatuves, vai ne?
Mēs esam patiesi un no visas sirds parūpējušies par to, lai atnākot uz šo pasākumu, Tu pats savām acīm ieraudzītu Latvijas modes galma personas - dizainerus, kuri piedāvās savas jaunākās kolekcijas tieši TEV!

Lai apmeklētājam būtu pavisam viegli orientēties, organizētāji ir sadalījuši pasākumu pēc tematikas, divās lielās grupās:

SKAISTUMA KVARTĀLS.
Vieta, kur Tu varēsi „ienirt” burvīgajā frizieru mākslas, kosmētikas, parfimērijas, nagu kopšanas, SPA, solāriju un sauļošanās kosmētikas, Beauty & Health okeānā.

MODES KVARTĀLS.
Šeit Tev tiek dota fantastiska iespēja iegūt savā īpašumā vispiemērotākos apģērbus, apavus un aksesuārus no slaveniem un mazāk zināmiem zīmoliem. Un atceries par kvalitāti!

PARTNERI:
www.stormlondon.lv, www.poetica.lv

Pavasaris ir atmodas laiks visās sirdīs un noteikti arī Tavā, tamdēļ nākot uz SKONTO halli, noteikti paņem līdzi labu, pavasarīgu garastāvokli un esi gatavs pārmaiņām!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV