Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Par spīti salam rīdzinieku dvēseles sasildīs dienvidu siltums

Aleksandrs Krēgers, 08.02.2010. 16:48

Janvārī Rīgā, Dzirnavu ielā 62 atvēries jauns restorāns "Armēnija" ar armēņu nacionālo virtuvi. Restorāns piedāvā īpašus armēņu ēdienus un izceļas ar kaukāziešu viesmīlību un mājīgu atmosfēru.
Par spīti salam rīdzinieku dvēseles sasildīs dienvidu siltums

Jaunais restorāns "Armēnija" atrodas Rīgas centrā Dzirnavu ielā 62. Tas ir ērti sasniedzams gan galvaspilsētas iedzīvotājiem, gan ārvalstu viesiem. Restorānā iespējams sarīkot svinīgus pasākumus 140 viesiem. Jubilāram vai jaunlaulātajiem iekārtots atsevišķs paaugstinājums.

Restorāna augšstāvā iekārtota gaiša zāle, kuras noformējumā izmantots marmors ar nacionāliem akcentiem un "citātiem" no Armēnijas arhitektūras. Šajā telpā radīta jauka atmosfēra ģimenes atpūtai, draugu tikšanās reizei vai romantiskām vakariņām ar mīļoto cilvēku. Apakšstāvā viesi tiek aicināti Armēnijas vīnu pagrabā "maranā". Šeit var uzpīpēt cigāru, iebaudīt izturētu konjaku, izgaršot "dzīvu" vīnu no granātāboliem, plūmēm, kišmiša vai kazenēm.

Restorānā "Armēnija" gardēžus gaida iespaidīga daudzveidība – sākot no armēņu gaļas ēdieniem, kas tiek pagatavoti tieši uz oglēm, līdz Eiropas jūras delikatesēm, kas sagatavotas pēc īpašām receptēm. Bet maltītes beigās, viesiem tiek piedāvāta slavenā Armēnijas kafija, kas pagatavota uz sakarsētām smiltīm.

"Mūsu restorāns ir ģimenes uzņēmums, tādēļ mēs pacentāmies radīt Rīgā "mājas pavarda siltumu", kas iemiesotu armēņu dvēseles viesmīlību. Pateicoties tam, restorāns "Armēnija" spēj dāvāt mūsu viesiem gaidīto atpūtu. Trīstūkstošgadīgās kultūras apbrīnojamais kolorīts ir centrālais restorāna elements. Mēs aicinām nākamos viesus atklāt sev leģendāro un veselīgo Armēnijas virtuvi", - mudina restorāna "Armēnija" saimniece Alise Šagojana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV