Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pirmoreiz Latvijā notiks konkurss "Ekstravagantākā līgava"

Inese Libere, 09.02.2010. 10:27

Priekšstats par to, kā izskatās ekstravaganta līgava, ir tikpat dažāds kā pašas skaistākās dienas "vaininieces". Šogad Baltijas Imidža speciālistu asociācija sadarbībā ar izstādi "Fiesta Expo" met izaicinājumu ikvienam, kam fantāzijas lidojums sniedzas debesīs, un aicina 11. aprīlī piedalīties imidža veidošanas konkursā "Ekstravagantākā līgava" un piedāvāt savu redzējumu par šādu tēlu.

Konkursa mērķis ir radīt modernu skatuves koptēlu, kas atbilst mūsdienu modes tendencēm. Tādēļ frizieri, vizāžisti, stilisti, imidžmeikeri, modelētāji, modes mākslinieki un ikviens, kas sirdī jūtas mākslinieks, konkursā varēs demonstrēt savas oriģinālās idejas un izmantojamo materiālu plašo arsenālu, pierādīt savu varēšanu un iedvesmot topošās līgavas kādam drosmīgam solim.

Konkursa idejas autore un Baltijas Imidža speciālistu asociācijas viceprezidente Una Bernatoviča stāsta, ka "katrs meistars pats izvēlas, ko akcentēt - vai tas būtu oriģināls tērps, vai frizūra ar fantastiskiem papildinājumiem, vai neaizmirstams meikaps. Šobrīd par dalību konkursā lielu interesi izrāda ne vien pieredzējuši imidža meistari, bet arī jaunie mākslinieki un studenti, kas skatītājiem un žūrijai sagādās vistrakākās idejas".

Konkursa žūrijā strādās modes speciālisti - stilisti, modes dizaineri, kas konkursantu darbus vērtēs pēc modeļa atbilstības mūsdienu haute couture modes tendencēm.

Konkursa uzvarētāji saņems gan naudas prēmijas, gan iespēju mācīties pie profesionāliem imidža speciālistiem, tāpat konkursanti saņems profesionālo kosmētiku un citas pārsteiguma balvas.

Konkurss "Ekstravagantākā līgava" notiks 11.aprīlī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Skates notiks no plkst.12.00 līdz 13.00, savukārt konkursa apbalvošana un ekstravagantākās līgavas "kronēšana" notiks plkst. 15.00.

Informāciju par pieteikšanos konkursam var atrast mājaslapā www.bt1.lv/fiesta sadaļā "Pasākumi", kā arī Baltijas Imidža speciālistu asociācijā. Papildu informācija par konkursu pa tālr.: 29131362 vai e-pastu: unastils@navigator.lv

Pasākumu rīko Baltijas Imidža speciālistu asociācija sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Kā zināms, 2010.gadā no 9. līdz 11.aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde "Fiesta Expo 2010", kas iepazīstinās ar idejām, iespējam un risinājumiem visdažādākajām svinībām - kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm -, un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru.

Projekts "Fiesta Expo" ir unikāls, jo pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus prezentēs savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē. Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai "Fiesta Expo 2010" būs daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, ugunīgas dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi - tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV