Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

BIO2YOU produkti pieejami 11 Kolonna un Douglas tīkla veikalos

Rita Stražinska, 09.02.2010. 11:14

Attīstot un paplašinot produktu tirdzniecības tīklu, BIO2YOU savu produkciju piedāvā iegādāties jau 11 Kolonnas un Douglas parfimērijas un kosmētikas tīkla veikalos visā Latvijā. Turklāt šobrīd BIO2YOU produkti – gan dažādi krēmi, gan uztura bagātinātāji un smiltsērkšķu sula – iegādājami kopumā 23 tirdzniecības vietās, tostarp ne tikai Rīgā, bet arī Jelgavā, Jūrmalā un Ventspilī. Turpmāk plānots attīstīt ne tikai jaunus smiltsērkšķu produktus, bet arī BIO2YOU produkcijas tirdzniecību reģionos un Internetā.

Šobrīd tirdzniecībā pieejami pieci dažādi zīmola BIO2YOU produkti – 100% dabiska, Latvijā audzēta un ražota smiltsērkšķu sula, kas garšas uzlabošanai nedaudz papildināta ar ābolu sulu un fruktozi, uztura bagātinātājs – smiltsērkšķu eļļas kapsulas, kā arī kosmētika. “Lai arī BIO2YOU produkcija Latvijas veikalu plauktos parādījās tikai pagājušā gada decembra sākumā, tirdzniecības rādītāji decembrī un janvārī bija ļoti iepriecinoši,” stāsta BIO2YOU līdzīpašniece un idejas autore Rita Stražinska.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula ir nopērkama lielveikalos “Sky” un “Stockmann”, ekoloģisko produktu veikalos “Biotēka”, parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” (t/p Alfa, t/c Rīga Plaza un t/c Spice) un “Kolonna” (t/c Rīga Plaza, t/c Spice, t/c Mols, t/c „Origo” un veikalos Rīgā (Brīvības ielā 55), Jūrmalā (Lielupē, Viestura ielā 22), Jelgavā (t/c Pilsētas Pasāžā, Driksas ielā 4) un Ventspilī (t/c Tobago, Lielajā prospektā 3/5), kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” (t/p Alfa un t/c Panorama Plaza).

Savukārt BIO2YOU kosmētikas līdzekļi un uztura bagātinātāji jau šobrīd nopērkami lielveikala “Stockmann” Kosmētikas nodaļā, parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” (t/p Alfa, t/c Rīga Plaza un t/c Spice) un “Kolonna” (t/c Rīga Plaza, t/c Mols, t/c Origo, t/c Spice un veikalos Rīgā (Brīvības ielā 55), Jūrmalā (Lielupē, Viestura ielā 22), Jelgavā (t/c Pilsētas Pasāžā, Driksas ielā 4), Ventspilī (t/c Tobago, Lielajā prospektā 3/5), kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” (t/p Alfa un t/c Panorama Plaza).

Turklāt visos “Kolonna” un “Douglas” veikalos, kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” visu februāri ikviens pircējs, pērkot jebkurus divus BIO2YOU produktus, dāvanā saņems BIO2YOU smiltsērkšķu sulu.

BIO2YOU attīstījis smiltsērkšķu produktu līniju, balstoties uz zinātnieku atzinumiem, ka smiltsērkšķis ir īpaši unikāls dabas produkts. Tas ir viens no labākajiem zināmajiem E un C vitamīnu, Beta-karotīna, nepiesātināto taukskābju, kā arī būtisku aminoskābju avotiem, kas strauji uzlabo imunitāti, veicina ķermeņa šūnu aizsardzību, palīdz saglabāt normālu asinsspiedienu, pazemināt holesterīna līmeni, uzturēt sirds veselību, samazināt iekaisuma procesus, kā arī veicina garīgās darba spējas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV