Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Telekanāls LNT rādīs „Latvijas Stila un Modes balvas 2009” svinīgās apbalvošanas ceremoniju

Zane Pētersone, 03.03.2010. 10:40

Telekanāls LNT 8. martā pulksten 22:30 rādīs ikgadējo Baltijas modes federācijas rīkoto „Latvijas Stila un Modes balvas 2009” svinīgās apbalvošanas ceremoniju, kura notika 1. martā modes un izklaides centra RĪGA PLAZA telpās.

„Latvijas Stila un Modes balvas” ir ceremonija, kuras mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes jomā, kā arī stilīgākās TV, teātra, un šova biznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi. Ceremonijas laikā tika paziņoti un apbalvoti uzvārētāji sekojošās nominācijās: Stilīgākā aktrise; Stilīgākais aktieris; Stilīgākā dziesmu izpildītāja; Stilīgākais dziesmu izpildītājs; Gada stilīgākais žurnāla vāks; Labākās stila lapas; Stilīgākā TV vadītāja; Stilīgākais TV vadītājs; Gada top-modele; Gada top-modelis; Stilīgākā mūziķu grupa; Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kurš tika atvērts 2009. gadā; Gada debija modes jomā; Gada modes māksliniece – kopā 14 nominācijās.

Svinīgo apbalvošanas ceremoniju vadīja aktrise, producente un vairākkārtēja titula „Gada stilīgākā aktrise” ieguvēja Agnese Zeltiņa un Valdis Melderis. Vakara gaitā ar saviem priekšnesumiem skatītājus priecēja Latvijas slavenie mūziķi – Gacho, DJ Ella, Ivo Grīsniņš – Grīslis, grupa „Triānas parks”.

Uzvarētāju vārdus paziņoja un balvas pasniedza sabiedrībā pazīstamas personības: LNT kanāla ģenerāldirektors Andrejs Ēķis, TV-producente Žaklīna Cinovska, TV-vadītāja Maija Silova, dziedātāji Intars Busulis, Linda Leen un Gacho, vokālās grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols, žurnālistes Ieva Ādamss un Agnese Kleina, kā arī Guna Leiškalne, māsas Simona un Diāna Kubasovas, fotogrāfs Sergejs Kondrašins, modes blogeris Deniss Ševeļovs un Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova.

Skaties svinīgo apbalvošanas ceremoniju „Latvijas Stila un Modes balva 2009” LNT kanālā 8. martā plkst. 22:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV