Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Finierētās plātnes no Quadrex

Quadrex, 04.03.2010. 11:31

Koka finierējumu izmantošanai interjerā vienmēr bijusi  īpaša loma.  Dabīgu finierējumu   vienmēr būs iespējams atpazīt - tam piemīt tikai dabiskam materiālam raksturīgā, netveramā elegance.  Cilvēks no saviem pirmsākumiem allaž izmantojis koku visdažādākajos veidos, tāpēc  ši materiāla klātbūtne rada pozitīvas emocijas un nomierina.
Finierētās plātnes no Quadrex

Kompānija Quadrex vienmēr  nodošinājusi  savus klientus ar vislabākajiem interjera un mēbeļu materiāliem, tajā skaitā arī ar finierētajām plātnēm. Finierētas skaidu un MDF plātnes tiek piegādātas no viena no lielākajiem un tradīcijām bagātākajiem finierējumu ražotājiem Eiropā  –kompānijas Decospan.  Plātnes izmērs ir 2800 x 2070mm. Tas Eiropā jau kļuvis par standartu un piedāvā vislabāko loksnes izklājumu.

Iegādājoties finierētās mēbeļu plātnes, kompānija Quadrex piedāvā iegādāties arī  attiecīgās koka sugas dekoratīvās apdares malas 0,6 vai 2mm biezumā.

Ņemot vērā finierējuma kvalitāti, loksnes iedalās 3 pamatkvalitātēs:

Arhitektūriskā kvalitāte

Struktūrai, sastāvam un nažfiniera ''krekla'' savilkšanas kvalitātei ir ļoti liela nozīme. Arhitekturālā kvalitāte atpazīstama pēc skaistas un izmeklētas struktūras, viendabīgas krāsas ar īpaši atlasītām nažfiniera loksnēm. Savelkot, tās tiek automatizēti salīdzinātas pēc krāsas, tādējādi izslēdzot krāsu atšķirības starp vienas loksnes nažfiniera līnijām, kā arī krāsas atšķirības starp loksnēm vienā iepakojumā. Tas neapšaubāmi ir labākais, ko piedāvā daba.  Arhitekturālā kvalitāte piemērota TOP kategorijas interjera projektiem.

Klassik kvalitāte

Klassik kvalitāte ir vidusceļš starp Arhitekturālo un Komerciālo kvalitāti. Ļoti pieprasīta no izvēlīgiem klientiem. Šai klasei tiek atlasīti nažfinieri no viena koka  - nažfinieris, kurš iegūts no viena koka stumbra, netiek jaukts kopā ar citiem nažfinieriem, tādējādi iegūstot viendabīgu krāsu un struktūru.

Komerciālā kvalitāte

Komerciālo kvalitāti nebūtu pareizi nosaukt par zemāko. Ja runājam par koka dabiskumu, tad šī kategorija varbūt ir pat visatbilstošākā kokam ar visām raksturīgajām niansēm. Šai kvalitātei nav raksturīga ļoti izteikta un ''mežonīga'' struktūra. Vairāk krāsu variācijas, mazākas sērijas ar nažfinieri no viena koka.

Izvēloties jebkuru no šīm kvalitātēm, kļūdīties nav iespējams. Jebkura izvēle ir pareiza, ja izvēlaties dabīgu materiālu.

Vairāk par finierētajiem materiāliem uzziniet Quadrex mājas lapas sadaļā: http://www.quadrex.lv/products/42/

Uzdodiet jautājumus pa tālruni: 67607400, vai rakstiet uz epastu: info@quadrex.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV