Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Bārs-restorāns "Dorian Gray" sāk jaunu tradīciju "Fashion in Bar"

Kristīne Balode, 05.03.2010. 09:46 | komentāri (1)

Šodien, 5.martā, plkst. 20.00 jaunatvērtais bārs/ mini restorāns DORIAN GRAY, Vecrīgā, Mazā muzeja ielā 1-1, ielūdz uz ļoti īpašu pasākumu- projekta FASHION IN BAR atklāšanu. Projekts tapis sadarbībā ar modes dizaina projektu/ veikalu Paviljons, kurš, atklāšanas pasākumā, demonstrēs īpaši šim notikumam veltītu tērpu kolekciju.

Bārs/ mini restorāns DORIAN GRAY ir tapis sadarbībā ar vairākiem, dažādas mākslas nozares pārstāvošiem Latvijas talantiem. Tā iecere ir ienest jaunas tendences Rīgas bāru/restorānu kultūrā, paplašināt to ierastās darbības robežas. Līdzīgi kā Oskara Vailda romāna varonis, bārs/restorāns DORIAN GRAY vēlas baudīt dzīvi visā tās krāšņumā, ieraudzīt lietas citādā skatījumā, atmodināt jauno, pavērt vēl līdz šim neredzētas eksistences formas. Projekts FASION IN BAR ir viens no šīs ieceres piedāvājumiem.

Pasākumā piedalīsies Latvijas TOP jaunie modes dizaineri: Mila- Ludmila Kruglika, Artis Štamgūts, Indra Salcēviča, Arita Varžinska, Vita Radziņa, Elīza Ceske un Indra Miklāva.

Vakara īpašais notikums - dizaineres BY MILA - Ludmilas Kruglikas rūpnieciskās apģērbu kolekcijas "DORIAN GRAY" prezentācija, kas īpaši radīta šī bāra/ restorāna darbiniekiem. Jāpiebilst, ka modes skate notiks netipiski ierastiem kanoniem...

Projekts "FASHION IN BAR" turpmāk būs regulāra bāra/ restorāna DORIAN GRAY ikmēneša tradīcija, kuras ietvaros tiks organizēti dažādi ar modi un mākslu saistīti pasākumi: izstādes, modes performances, diskusijas ar modes māksliniekiem, kā arī demonstrētas filmas par modes un mākslas industriju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV