Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jau trešo reizi Rīgā notiks „Open Air Vintage” festivāls

Agnese Kleina, 07.03.2010. 17:32

Sestdien, 13. martā, no plkst. 11:00 Spīķeros, Dirty Deal Cafe Maskavas ielā 12 (2. korpuss) notiks trešais „Open Air Vintage” festivāls. Vairāk kā 80 tirgotāju apmeklētājiem piedāvās vecas un ne tik vecas, mīļas un šarmantas lietas no savām personīgajām kolekcijām.
Jau trešo reizi Rīgā notiks „Open Air Vintage” festivāls

Kas to būtu domājis, ka pēc ļoti veiksmīgi aizvadīta pirmā un otrā „Open Air Vintage” festivāla (attiecīgi – 2009. gada septembrī un decembrī), pircēju apetīte tikai augs! Rezultātā jau šī gada sākumā festivāla rīkotāji žurnāliste un blogere Agnese Kleina un vintage veikaliņa Retro Spectro saimnieki Linda un Mareks Ezerkalni sāka plānot nākamo festivālu-tirdziņu. Un te nu tas ir – vēl plašāks, raibāks un pasakaināks! Jau šosestdien ies vaļā tirgošanās, mainīšanās un vienkārši pozitīvu emociju gūšana trešajā „Open Air Vintage” festivālā, kura atmosfēra būs ieturēta atbilstoši tā tēmai – „Tējas pēcpusdiena Brīnumzemē”. Tā dzima, iedvesmojoties no režisora Tima Bērtona jaunākā kinošedevra, tādēļ pasākumā godināsim visu laiku brīnumaināko sievišķo būtni – Alisi no Aizspogulijas. Pārdevēju vidū būs sastopama 2009. gada spilgtākā Latvijas modes dizainere Katja Šehurina, pasākumu rīkotāja Sindija Vilde, Bez Tabu Stils komanda, Elīza Drāzniece, Liliāna Ozoliņa, kā arī paši rīkotāji. Ieeja festivālā-tirdziņā ir bez maksas.

Festivāla koncepts ir vienkāršs – dāvāt arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem iespēju tirgoties un iepirkties vecu, bet viennozīmīgi burvīgu lietu tirdziņā, līdzīgi, kā tas notiek citās Eiropas pilsētās – Londonā, Parīzē un Berlīnē.

Pasākuma programmā: iespēja tikt pie brīnišķīgām lietām (kurpes un somas, krelles un žaketes, svārki un auskari, un vēl, un vēl!), kas piedzīvojušas visdažādākos laikus un saimniekus, gardi dzērieni un pēc omīšu receptēm cepti cepumi, īpaša mūzikas izlase un vienkārši lieliska atmosfēra, kas ļaus aizmirst ikdienu. Starp citu – aicināti arī puiši, jo esam parūpējušies par kurpēm, zeķēm, zābaciņiem arī viņiem!

Uz tikšanos marta aizraujošākajā pasākumā – festivālā, kas smaržo pēc aizraujoša pavasara!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV