Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šampanietis kurpēs un kūciņas piesnigušos zaros jeb atklāta Stils Bez Tabu Laboratorija

Marta Zandersone, 08.03.2010. 15:35

Lai arī pa tirdzniecības centra Domina gaiteņiem neskraidelē laborantes kā no ķīmijas paraugstundām, bet tieši tur atklāta pirmā Stils Bez Tabu Laboratorija Latvijā. TV3 stila ziņu rubrikas radošā komanda sākot no marta, eksperimentējot ar modes tendencēm, reizi mēnesī Stils Bez Tabu Laboratorijā atklās neierastu pielietojumu ikdienišķām lietām. Stils Bez Tabu Laboratorija un praktiski padomi ik dienu Domina veikalā Paviljons un rubrikā Stils Bez Tabu jau 9.martā 19:40 TV3.
Šampanietis kurpēs un kūciņas piesnigušos zaros jeb atklāta Stils Bez Tabu Laboratorija

„Pirmā Stils Bez Tabu Laboratorija, kas izvietota veikalā Paviljons, veltīta krāsainas dzīves, sievišķības un 8.marta svinēšanai. Stils Bez Tabu Laboratoriju kopā ar stilisti Dinu Irkli iekārtojām tā, lai piešķirtu ikdienai košāku toni. Uzklājām eksperimentālo mūsdienu saimes galdu,” stāsta Stils Bez Tabu Laboratorijas idejas autore un TV3 rubrikas Stils Bez Tabu vadītāja Gundega Skudriņa.

Uz galda var likt košus kurpju pārus vai kaklasaites, koku zaros var iekārt kārdinošas kūciņas, bet galdauta vietā var izmantot vecmāmiņas pūra lādē atrastas kleitas, savukārt krēsli var ietērpties žaketītē vai kokteiļkleitiņā. Šādas idejas neierastam galda klājumam šobrīd var aplūkot Stils Bez Tabu Laboratorijā. „Tas ir īsts emociju, krāsu un modes preču izvirdums, kas transformējies. Šoreiz – uz galda,” atklāj G.SKudriņa un sola, ka aprīlī Stils Bez Tabu Laboratorijā nolēmusi izplaucēt zaļumus un iestādīt pavasarīgus augus. Radot Stils Bez Tabu Laboratoriju, rubrikas radošā komanda vēlējusies parādīt cilvēkiem, kā, neieguldot līdzekļus smalku lietu pirkšanā, var atļauties dzīvot skaisti. Stils Bez Tabu Laboratorija un praktiski padomi ik dienu Domina veikalā Paviljons, ekspozīcija Eksperimentālais saimes galds tur pieejams un apskatāms līdz 31.martam!


Stils Bez Tabu īpašā rubrika jau 9.martā 19:40 TV3

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV